Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Καμάρι!

Published: 29 May 2020, 13:59

To ΜΟVE IT συνεχίζει και φέτος το αφιέρωμά του στα θερινά σινεμά - κοσμήματα της Ελλάδας. Της χώρας με τους περισσότερους θερινούς κινηματογράφους στον πλανήτη, σε αναλογία πληθυσμού και έκτασης. Και ειδικότερα το φετινό καλοκαίρι, μια εποχή πρωτόγνωρη και πολύ δύσκολη για όλον τον κόσμο λόγω κορονοϊού, η στήριξη όλων προς κάθε επιχείρηση είναι καλοδεχούμενη.

<a href="/en/nea/cine-paris-epistrefei-kalokairi-toy-2024-ypo-tin-epimeleia-toy-cinobo/68668">To Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo

Υπάρχουν κινηματογράφοι που πηγαίνετε μόνο για να δείτε μια ταινία και υπάρχουν εκείνοι όπως το Cinekamari Santorini, όπου πηγαίνετε για μια κινηματογραφική εμπειρία.


Μπαίνοντας θα βρεθείτε σε έναν μαγευτικό κήπο, με μια υπέροχη vintage ποιότητα που ξεκινά από τη χρυσή εποχή του κινηματογράφου,
Γοητευτικά διαμορφωμένος και φωτισμένος, με ψηφιακό ήχο dolby 7.1 και εικόνα απο την CHRISTIE DIGITAL CINEMA.
Τα κοκτέιλ μας έχουν πολύ καλή φήμη στο νησί, για παράδειγμα Mojitos, Margaritas και φράουλα Daiquiris, επίσης μπορείτε να γευτείτε τοπικό κρασί και μια ποικιλία από διάσημες μπύρες. Τα Milk Shake παρασκευάζονται με φρέσκο παγωτό τοπικής παραγωγής. Φυσικά σερβίρουμε σνακ στον κινηματογράφο, όπως nachos, φρέσκο ποπ-κορν και hot dog.

Στην Σαντορίνη (νησί στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλέστερων προορισμών του κόσμου!) ο Θερινός Kινηματογράφος “Kαμάρι” εξακολουθεί εδώ και 27 χρόνια να υπηρετεί αυτόν τον σκοπό και να προσφέρει, τόσο στους κατοίκους του νησιού, όσο και στους επισκέπτες του, ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τις ιδανικότερες συνθήκες. 

Mε σύγχρονο ήχο και εικόνα σε ταινίες επιλεγμένες και πρώτης προβολής, ατμόσφαιρα κήπου, απαλό φωτισμό, και σεβόμενο την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου.


Τα Τravel Channel, The Guardian.uk, CNN και Telegraph ανακοίνωσαν το OPEN AIR CINEMA KAMARI ως έναν από τους 10 καλύτερους υπαίθριους κινηματογράφους παγκοσμίως.

Ως οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε παρόντες στον κινηματογράφο ανά πάσα στιγμή και διασφαλίζουμε ότι κάθε λεπτομέρεια είναι τέλεια, ώστε οι επισκέπτες μας να απολαύσουν μια αξέχαστη βραδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Shirley

Shirley

Θα το βρείτε: Netflix

Όπως μας ενημερώνει από την αρχή το “Shirley”, το 1968 ανάμεσα στα 435 μέλη...
13 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos