Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Χλόη!

Published: 12 Jul 2020, 14:35
Συντάκτης:

To ΜΟVE IT συνεχίζει το αφιέρωμά του στα θερινά σινεμά - κοσμήματα της Ελλάδας. Της χώρας με τους περισσότερους θερινούς κινηματογράφους στον πλανήτη, σε αναλογία πληθυσμού και έκτασης.

<a href="/en/nea/cine-paris-epistrefei-kalokairi-toy-2024-ypo-tin-epimeleia-toy-cinobo/68668">To Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo</a>ΣΧΕΤΙΚΑTo Cine Paris επιστρέφει το καλoκαίρι του 2024 υπό την επιμέλεια του Cinobo

Ανηφορίζοντας στην βόρεια πλευρά της Αττικής, μπορεί κανείς να βρεί στην όμορφη Κηφισιά τον ιστορικό θερινό κινηματογράφο Χλόη.

Στο κέντρο της Κηφισιάς, το οποίο απέχει κάτι λιγότερο από δεκά λεπτά από την στάση Η.Σ.Α.Π. Κηφισιάς, στην οδό Κασαβέτη βρίσκεται από το 1960 η Χλόη, η οποία μετά από μια παύση τεσσάρων ετών και μια ανακαίνιση, επαναλειτουργεί το 1997. Εικοσι τρία χρόνια αργότερα, η Χλόη είναι πλήρως εκσυγχρονισμένη, ενώ κάθε καλοκαίρι καλοσορίζει τους θεατές της για να τους προσφέρει μια ευχάριστη οπτικοακουστική εμπειρία, την οποία παραδίδει με περίσια χάρη.

Παρ’όλο που ο κορονοϊός έφερε νέα δεδομένα και νέα μέτρα, η Χλόη δεν πτοείται και συνεχίζει να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι. Στεκόμενοι κάτω από τα πλατάνια κοντά στην εισόδο με τα πράσινα νέον γράμματα της, σκεπτόμασταν πως υπάρχει κάτι το μαγικό σε αυτόν εδώ τον θερινό, κάτι στο οποίο μπορούμε να συμμετέχουμε αρκεί να περάσουμε πίσω από την κουρτίνα. Πράγματι, ο χώρος του θερινού ξεχυλίζει από πράσινο, με τους κισσούς να έχουν κυριολεκτικά καταλάβει κάθε τοίχο που τον πλαισιώνει, και το μεγάλο πεύκο να στέκει πλάι από την οθόνη.

Έχοντας εφαρμόσει τα νέα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού κατά γράμμα, οι θέσεις έχουν μειωθεί σε περίπου 230, οι απολυμάνσεις είναι πλέον ρουτίνα, ενώ το χαμόγελο των κοριτσιών στο κυλικείο είναι ευδιάκριτο ακόμα και μέσα από τη μάσκα. Εδώ, ο επισκέπτης θα βρει να ικανοποιήσει όλα του τα γούστα: από ψαγμένες μπύρες μέχρι και κρασιά και εξοπλισμένη κάβα που προσφέρει ακόμα και frozen margarita. Δεν παραλείψαμε τα φρέσκα ποπ κόρν και νάτσος τους, την πίτσα Dominos ή το φημισμένο τους hot-dog με λουκάνικο κοτόπουλο και φρέσκο ζεστό ψωμάκι γαλλικής μπαγκέτας. Για τις υπογλυκαιμίες σας, η Χλόη σας έχει καλυμένους, καθώς γιατί να μην απολαύσετε soft cookies, σοκολάτα, έναν πύραυλο Cornetto ή ένα κυπελάκι Ben and Jerry’s παγωτό;

Η Χλόη καθιστά τον θόρυβο της Κηφισιάς σε έναν ευχάριστο ψίθυρο, ενώ η περιβάλλουσα βλάστησή της σας πείθει πως βρίσκεστε σε έναν μυστικό κήπο. Πάρτε μια ζακέτα λοιπόν και κατευνθείτε στην Χλόη, όπου σας εγγυώμαστε πως θα γευθείτε καλοκαίρι.

Κασαβέτη 17, Κηφισιά. Τηλ.: 2108011500. Εισιτήρια: € 8,50, φοιτ. € 6,50

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos