Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αιολία!

Published: 23 Jun 2018, 17:13
Συντάκτης:

Για τους κατοίκους της Καισαριανής, αλλά και των γύρω περιοχών, η έναρξη των προβολών στην Αιολία σηματοδοτεί επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού!
Ο δημοφιλής θερινός κινηματογράφος, που βρίσκεται μέσα στο πάρκο του Σκοπευτηρίου Καισαριανής, προσφέρει εδώ και 4 χρόνια, από Δευτέρα έως Πέμπτη, δωρεάν προβολές σπουδαίων ταινιών από σκηνοθέτες όπως ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και ο Βιτόριο ντε Σίκα, ενώ από Παρασκευή έως Κυριακή προβάλει επιλεγμένες πρόσφατες παραγωγές, όπως τα εξαιρετικά φετινά «Mudbound» και «The Party», σε χαμηλή τιμή εισιτηρίου.


Είναι μια υπέροχη εμπειρία το να παρακολουθεί κανείς μια ταινία όπως τα «400 χτυπήματα» στον χώρο της Αιολίας. Αρχικά, το πάρκο του Σκοπευτηρίου είναι μια πραγματική όαση, ένας πράσινος θησαυρός όπου νιώθεις δροσιά ακόμα κι όταν το θερμόμετρο έχει χτυπήσει 40άρια. Το άλλο χαρακτηριστικό μιας προβολής στην Αιολία είναι ότι θα συναντήσεις ανθρώπους όλων των ηλικιών που έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να συγκινηθούν αλλά και να προβληματιστούν με τις ταινίες του προγράμματός του. 

Μην περιμένεις να δεις τα τελευταία blockbuster ή την πιο πρόσφατη γαλλική κομεντί στην οθόνη της Αιολίας. Οι ταινίες που προβάλλονται κάθε καλοκαίρι έχουν επιλεχθεί με κριτήριο τον ιστορικό, κοινωνικό ή πολιτικό χαρακτήρα τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απουσιάζουν οι κωμωδίες ή οι παιδικές ταινίες που θα διασκεδάσουν τους μικρότερους σε ηλικία σινεφίλ.


Επίσης, πρέπει να πας σχετικά νωρίς, ειδικά στις δωρεάν προβολές, καθώς η Αιολία έχει πιστούς θαμώνες που δεν χάνουν καμία ταινία! Ο χώρος του κινηματογράφου είναι  ανακαινισμένος και διαθέτει νέα ψηφιακή προβολή, αλλά έχει κρατήσει τον διαχρονικό χαρακτήρα του, ο οποίος σε συνδυασμό με τη μυρωδιά του γασεμιού και τον καθαρό αέρα του πάρκου μεταμορφώνουν τα βράδια μας σε μια θερινή εκδοχή του «Σινεμά ο Παράδεισος»...

Σολομωνίδου & Φιλαδελφείας, Καισαριανή. Τηλ.: 2107258233. Εισιτήρια: Παρ.-Κυρ. € 5,00. Δευτ.-Πέμ. είσοδος δωρεάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos