Ας γνωρίσουμε την 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Σταρ, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη. Επίσης θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose “This Wish,” ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice.

Στο animation «Ευχή» (Wish) η Άσα, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ, καλείται να την πραγματοποιήσει. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

Ακούγονται: Ariana DeBose, Chris Pine, Alan Tudyk. Στην ελληνική µεταγλώττιση ακούγονται: Ερασµία Μαρκίδη, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νίνα Μαζάνη, Κώστας Δαρλάσης, Τάνια Παλαιολόγου, Στεφανία Φιλιάδη, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πάρις Παρασκευάδης, Γιάννης Λάφης, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός, Δανάη Τσούµου.

Πρώτη δημοσίευση: 23 Nov 2023, 01:56
Ενημέρωση: 30 Nov 2023, 01:33
Τίτλος:
Wish
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Νοεμβρίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
1ώρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos