Trespass against us

Trespass against us - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Τρεις γενιές της διαβόητης οικογένειας Cutler ζουν παράνομα στην καταπράσινη και ειδυλλιακή εξοχή του Gloucestershire της Αγγλίας. Ο καιρός περνάει κυνηγώντας, κλέβοντας και βασανίζοντας την αστυνομία στην καρδιά της πιο ακριβής περιοχής της Μεγάλης Βρετανίας. Ο Chad βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στον σεβασμό για τον πατέρα του, Coldy και την επιθυμία να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τη γυναίκα του, την Kelly και τα παιδιά του. Όταν ο Coldy καταστρώνει σχέδιο να ληστέψει ένα αρχοντικό που βρίθει από θησαυρούς, ο Chad βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιλογή που μπορεί να αλλάξει τη ζωή του για πάντα.

Άποψη: Bραδύκαυστο γκανγκστερικό δράμα χαμηλών εντάσεων που στηρίζει την οποία γοητεία της αποκλειστικά και μόνο στο εξαιρετικό της πρωταγωνιστικό δίδυμο.

O νεοφερμένος (βραβευμένος βιντεοκλιπάς) σκηνοθέτης προσπαθεί να εξελίξει την ιστορία του αντιπαραβάλλοντας το δίπολο της πατρικής φιγούρας με τον πρωτότοκο γιο και τις εντάσις που προκύπτουν από την μεταξύ τους σύγκρουση, αλλά υπονοεί πάρα πολλά χωρίς να τα εξηγεί, ενώ παραμελεί όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες σε ένα βιαστικά γραμμένο και άνισο σενάριο που αδυνατεί να οδηγήσει την ιστορία στο κρεσέντο δραματικής κορύφωσης που θα της άξιζε, ενώ και το φινάλε είναι αρκετά απλοϊκό για να "βολέψουμε τα πράγματα".

Πρώτη δημοσίευση: 1 Apr 2017, 21:26
Ενημέρωση: 6 Apr 2017, 15:05
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Trespass against us (Δεσμοί αίματος και βίας)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
30 Μαρτίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos