Transformers: The Last Knight

transformers 5 - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη. Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Άποψη: Kρρρρτρ΄φστ γκλογκ! μπανγκ! κροτ χςσσσσ %*%*$%*&$*!  Και όσο αντέξουμε.

Το νέο Transformers είναι εδώ, εντυπωσιακό όπως πάντα, με τόνους σιδεριές να συγκρούονται και να προσφέρουν το γόνιμο έδαφος και την ευκαιρία στον Μάικλ Μπέι να δοκιμάσει νέες τεχνικές στο μοντάζ, αλλά και φυσικά κάθε νέο εξέλιξη στα ειδικά εφέ. 

Κατά τα λοιπά, πρόκειται για ένα εγκεφαλικά αδρανές, παντελώς κλισεδιαρισμένο κατασκεύασμα ("Για να σώσουμε το μέλλον, πρέπει να ξεκλειδώσουμε το παρελθόν" και λοιπές κοινότοπες και χιλιοειπωμένες ατάκες, με τον Μαρκ Ουόλμπεργκ να μην αφήνει την ευκαιρία να γεμίσει τον τραπεζικό του λογαριασμό ανεκμετάλλευτη και τον Άντονι Χόπκινς εμφανώς να μας τρολάρει όλους. 

Θόρυβος, ξεδιάντροπος μιλιταρισμός, άγουρο χιούμορ, ασυναρτησίες, χαβαλές να γίνεται, κινηματογραφική αξία μηδενική.

Πρώτη δημοσίευση: 22 Jun 2017, 18:42
Ενημέρωση: 29 Jun 2017, 12:59
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Transformers: The Last Knight (Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
149
Εταιρία διανομής: 
Release: 
22 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos