Σύνοψη: Στο Thor: Ragnarok των Marvel Studios ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς να έχει στη διάθεσή του το τρομερό του σφυρί. Πρέπει να νικήσει το χρόνο για να επιστρέψει στον πλανήτη Asgard και να σταματήσει το Ragnarok, δηλαδή την καταστροφή του πλανήτη του και του πολιτισμού του, από τα χέρια μιας νέας, παντοδύναμης απειλής, της αδίστακτης Hela. Πρώτα, όμως, πρέπει να διευθετήσει μερικά φλέγοντα ζητήματα. Πρώτον, να στεφθεί νικητής μιας θανάσιμης μονομαχίας ενάντια στον πρώην σύμμαχό του και επίσης Εκδικητή – τον Απίθανο Hulk! Στη συνέχεια, να βρει καινούργιο οπλοστάσιο για να πολεμήσει, αφού έχει αποχαιρετήσει το περιβόητο σφυρί του και τέλος να σχηματίσει μια παρέα σκληρών πολεμιστών, για να βάλουν ένα χεράκι και αυτοί στο δύσκολο έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας.

Άποψη: Απόλυτα διασκεδαστικό ταινιάκι, ίσως το πιο fun κεφάλαιο στην κινηματογραφική ιστορία της Marvel μέχρι στιγμής, με τον Τάικα Ουατίτι να περνά απόλυτα την χιουμοριστική κοσμοθεωρία του και το καστ να το διασκεδάζει χωρίς τύψεις, με τον Μαρκ Ράφαλο και την Κέιτ Ουίνσλετ να δίνουν ρέστα σαν νευριασμένος Hulk και κακιά Ηela.

Προσθέστε τον κοντοκουρεμένο Thor του Κρις Χέμσγουορθ και τον yolo Grandmaster του Τζεφ Γκόλντμπλαμ και έχετε στην διάθεσή σας μια απολαυστική πινακοθήκη χαρακτήρων, ίσως όχι με το σωστό αντίβαρο, αλλά περισσότερο παραδομένη στις ορέξεις και την τρέλα του ΝεοΖηλανδού σκηνοθέτη, που δεν εδνιαφέρεται για σοβαροφάνεια και δεύτερα και τρίτα επίπεδα ανάγνωσης.

Αν αναζητάτε κάτι τέτοιο, στραφείτε στην DC που το προσπαθεί απεγνωσμένα (και αποτυχημένα). Εδώ παίζει τρέλα με κορδέλα, τραγουδάρες των 80s και ανάλογη κιτσερέλα, θέαμα, δράση, αποενοχοποίηση, σε ένα φιλμ που ποτέ δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά. Και πολύ καλά κάνει. Χαβαλές ή θάνατος! 

Πρώτη δημοσίευση: 4 Nov 2017, 05:28
Ενημέρωση: 9 Nov 2017, 09:16
Τίτλος:
Thor: Ragnarok (Thor: Ragnarok)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
130
Εταιρία διανομής: 
Release: 
2 Νοεμβρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos