Χειμώνας. "Νεκρή περίοδος" για τα νησιά. O Χρήστος καλεί την αστυνομία από το ξενοδοχείο "Paradise” που βρίσκεται σε ένα απομονωμένο σημείο στο νησί της Μήλου.

Ο ντόπιος Αστυνομικός Διοικητής Νικητάκος σπεύδει στο ξενοδόχείο και βρίσκει τον Χρήστο τραυματισμένο, την Ιωάννα, την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου νεκρή και τον Γιώργο, τον συνάδελφο του Χρήστου, βίαια δολοφονημένο.

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να πει τι έγινε στο ξενοδοχείο, εκτός του Χρήστου, ο οποίος επιμένει να ζητάει, από το κρεβάτι του ιατρικού κέντρου, όπου νοσηλεύεται, τη Ντίνα, μια μοναχική εκδρομέα από την Αθήνα, που έμενε σε μια ερημική τοποθεσία κοντά στο ξενοδοχείο.

Ο Νικητάκος, σε συνεργασία με κλιμάκιο της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας από την Αθήνα, ψάχνει όλο το νησί αλλά δεν βρίσκει πουθενά τη Ντίνα. Οι αστυνομικοί πιέζουν τον Χρήστο να προσπαθήσει να θυμηθεί ό,τι μπορεί. Εκείνος ξεκινάει να αφηγείται τα γεγονότα, όπως συνέβησαν, όπου τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Το "Saison Morte" είναι μια ιστορία για την εξαπάτηση. Η όλη πλοκή εξαπατά, χειραγωγεί και κατευθύνει μέχρι τέλους, ακόμα και το θεατή της ταινίας. Επιμέρους συναισθηματικές αναφορές της ταινίας είναι η απληστία, ο θυμός, ο πόθος, ο έρωτας, η απογοήτευση και η προδοσία.

Πρώτη δημοσίευση: 4 May 2023, 01:24
Ενημέρωση: 10 May 2023, 23:52
Τίτλος:
Saison Morte
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
97
Εταιρία διανομής: 
Release: 
4 Μαϊου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos