Resident evil: Death island

Resident evil: Death island - κριτική ταινίας

Ο πράκτορας Λέον Κένεντι έχει αναλάβει την αποστολή διάσωσης του Δρ Αντόνιο Τέιλορ, αλλά μία μυστηριώδης γυναίκα στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του.

Παράλληλα, ο πράκτορας  Κρις Ρέντφιλντ ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο. Η αιτία της μόλυνσης παραμένει άγνωστη, αλλά το μόνο που ενώνει τα θύματα είναι η επίσκεψή τους στο Αλκατράζ.

Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Κρις και η ομάδα του κατευθύνονται προς το νησί, όπου έρχονται αντιμέτωποι με έναν νέο τρόμο.

Η επιτυχημένη animated σειρά ταινιών που διαδραματίζεται στο σύμπαν των βιντεοπαιχνιδιών «Resident Evil», επιστρέφει. Το 1996, μετά από 3 χρόνια παραγωγής, κυκλοφορεί έναβιντεοπαιχνίδι με το όνομα «Resident Evil». Η επιτυχία του εδραίωσε το είδος του «τρόμου επιβίωσης», το οποίο εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο μέσα στα χρόνια χάρη στις ιδέες, τους μηχανισμούς και τις πρακτικές που εισήγαγαν οι συνέχειες, δημιουργώντας τελικά μια ολόκληρη σχολή που υιοθέτησαν ακόμα και παιχνίδια δια φορετικών ειδών.Με επιρροές από το κλασικό παιχνίδι «Alone in the Dark» και τις ταινίες με ζόμπι του Τζορτζ Ρομέρο, το «Residen tEvil»(1996) είχε για πρωταγωνιστές μια ομάδα ειδικών αποστολών του αστυνομικού τμήματος της Racoon City, η οποία αναλαμβάνει την έρευνα κάποιων φρικτών φόνων που αναφέρθηκε ότι έλαβαν χώρα σε μια έπαυλη στην εξοχή της πόλης...

Πρώτη δημοσίευση: 6 Jul 2023, 02:50
Ενημέρωση: 13 Jul 2023, 01:50
Τίτλος:
Resident evil: Death island
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
87
Εταιρία διανομής: 
Release: 
6 Ιουλίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos