Yποσχόμενο, αλλά εντελώς απλοϊκό, προσχηματικό και τελικά όχι και τόσο θελκτικό εμφανισιακά, μάλλον το μεγάλο μπάτζετ (που φαίνεται) στην παραγωγή, κατασπαταλήθηκε σε μια χαμένη ευκαιρία.

Βασισμένη στη μικρού μήκους animation ομότιτλη ταινία του Πάτρικ Τζιν του 2010, σε σενάριο των Τιμ Χέρλιχι (του μόνιμου σεναριογράφου των κωμωδιών του Ανταμ Σάντλερ) και Τίμοθι Ντάουλινγκ («This Means War»), δυστυχώς μια πρωτότυπη ιδέα καταντά σε ένα βαρετό δημιούργημα, ερμηνευμένα εντελώς αδιάφορα από ένα συμπαθές, αλλά ανέμπνευστο καστ.

Kαι βέβαια εδώ που τα λέμε και που τα γράφουμε, ποιος Κρις Κολόμπους (με εντελώς υπερτιμημένη καριέρα, αν υποθέσουμε ότι εξαιρούνται τα δύο Harry Potter) βέβαια, καθώς τέτοια εγχειρήματα λοξοδρομούν από την "κεφαλή". 

Υπόθεση:

Τη δεκαετία του ’80 ο Sam Brenner (Adam Sandler), ο Will Cooper (Kevin James), ο Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) και ο Eddie “The Fire Blaster” Plant (Peter Dinklage) είχαν σώσει εικονικά ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα όμως θα χρειαστεί να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινα όντα, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα video games, τα παρερμηνεύουν σαν μια ξεκάθαρη δήλωση πολέμου εκ μέρους του πλανήτη μας. Αποφασίζουν να επιτεθούν στη γη χρησιμοποιώντας σαν βασικό όπλο τους ήρωες αυτούς από τα κλασικά ηλεκτρονικά μας παιχνίδια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα καλέσει τον Sam, τον Will, τον Ludlow και τον Eddie, φιλαράκια του από το σχολείο, για να προφυλάξουν τη Γη από τους PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, και Space Invaders™.  

 

Πρώτη δημοσίευση: 31 Jul 2015, 00:25
Ενημέρωση: 6 Aug 2015, 09:36
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Pixels (Pixels)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
105
Εταιρία διανομής: 
Release: 
30 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos