Η Carol Danvers (Brie Larson), γνωστή ως Captain Marvel, έχει ανακτήσει την ταυτότητά της από τους τυραννικούς Kree και έχει εκδικηθεί την Υπέρτατη Νοηµοσύνη.

Ωστόσο, κάποιες ανεξέλεγκτες συνέπειες την οδηγούν να επωµίζεται το βάρος ενός ανισόρροπου σύµπαντος.

Όταν το καθήκον τη στέλνει σε µια ανώµαλη σκουληκότρυπα που συνδέεται µε επαναστάτες Kree, οι δυνάµεις της µπλέκονται µε εκείνες της µεγαλύτερης θαυµάστριάς της, Kamala Khan (Iman Vellani), γνωστής κι ως Ms. Marvel, αλλά και της ανιψιάς της, Captain Monica Rambeau (Teyonah Parris), αστροναύτισσα για την S.A.B.E.R.

Αυτή η απρόσµενη οµάδα, γνωστή ως The Marvels, πρέπει να µάθει να δουλεύει αρµονικά µε στόχο τη σωτηρία του σύµπαντος.

Yποτίθεται ότι το στούντιο της Marvel περνά τη νέα φάση στην οποία προσπαθεί να ανανεωθεί, αλλά αυτό που καταφέρνει εδώ είναι μια λουστραρισμένη ανακύκλωση ιδεών και καταστάσεων, η οποία καθρεφτίζει πολύ πετυχημένα την κρίση ταυτότητας στην οποία βρίσκεται το κινηματογραφικό της σύμπαν και δεν εννοεί να ξεκολλήσει.

Πρόκειται για sequel του "Captain Marvel" που συνδέει την πρωταγωνίστριά του με τις αντίστοιχες από τις τηλεοπτικές σειρές "WandaVision" και "Ms. Marvel", μια συνάντηση που αιτιολογείται με άγνοια κινδύνου πως μπορεί η φάση να χάσει το ενδιαφέρον μας απόπολύ νωρίς.

Σπιντάτη αφήγηση, επαγγελματικά διεκπεραιωμενες σκηνές δράσης, χιούμορ μια από τις ελάχιστες φορές στις 33 ταινίες της Marvel που δεν είναι τόσο απολαυστικό, ενώ η Μπρι Λάρσον είναι άλλη πίστα ερμηνευτικά από τς δύο συμπρωταγωνίστρια της, κάτι που δημιουργεί ξεκάθαρες ανιισσοροπίες και δημιουργεί προβλήμαυα από πουθενά στη ροή του φιλμ και οι ανύπαρκτες (ή αποτυχημένες) σκηνοθετικές εμπνεύσεις δεν βοηθούν επίσης καθόλου. 

Πρώτη δημοσίευση: 9 Nov 2023, 03:28
Ενημέρωση: 16 Nov 2023, 01:57
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The Marvels
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
105
Εταιρία διανομής: 
Release: 
9 Νοεμβρίου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The Human Voice

The Human Voice

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Το μακρινό 2020, στην εποχή όπου στην ζωή και την καθημερινότητά μας εισήχθη ο...
4 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Joika, από την Spentzos Joika, από την Spentzos