Ωραίο το αστείο μία φορά, αλλά δεύτερη δεν χρειαζόταν. 

Χωρίς τον Στίβεν Σοντερμπεργκ πίσω από την κάμερα και τον Μάθιου ΜακΚόναχι μπροστά από αυτήν, το sequel του "Magic Mike" είναι ελαφρύ σαν ήλιο, εντελώς χαζοχαρούμενο, διαφέρει σε ελάχιστα από τις ταινίες/χορευτικές επιδείξεις τύπου Step Up και, οκ, εξακολουθεί να παραμένει οφθαλμόλουτρο για το γυναικείο (ή το γκέι) μάτι. Αρκεί όμως αυτό για να αποφύγει την ταμπέλα του ανυπόφορου, άντε να το γράψω πιο ευγενικά, του "επιμελώς αδιάφορου"; 

Σε καμία περίπτωση. Ξεκάθαρη αδυναμία σε οποιαδήποτε υποψία αφηγηματικής ικανότητας, ρηχά, πολυφορεμένα και τελικά όχι και τόσο αστεία γκανγκ, ερμηνείες της πυρκαγιάς και αυτό που απομένει είναι καλογυμνασμένα ανδρικά κορμιά σε ερωτικούς χορούς, μέχρι και αναπαραστάσεις ερωτικής πράξης. 

Το βρήκα μέχρι και ντεκαβλέ, να μου συγχωρήσετε την έκφραση.

Υπόθεση:
Το «Magic Mike XXL» ξαναβρίσκει τον Μάικ τρία χρόνια αφότου εγκατέλειψε την καριέρα του στρίπερ, ενώ βρίσκονταν στο απόγειο της. Μόνο που αυτή τη φορά, οι υπόλοιποι «Βασιλιάδες» έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουν και εκείνοι την ενεργό δράση, αλλά με στυλ: κάνοντας μια τελευταία παράσταση στο Μίρτλ Μπιτς με επικεφαλής τον θρυλικό Μάτζικ Μάικ! Στον δρόμο για την τελευταία τους αυλαία, μεταξύ Τζάκσονβιλ και Σαβάνα, μεταξύ νέων φίλων και παλιών γνώριμων, ο Μάικ και η υπόλοιπη παρέα θα μάθουν μερικές νέες φιγούρες αλλά και καινούργιους τρόπους για να απαλλαγούν από το παρελθόν.

 

Πρώτη δημοσίευση: 9 Jul 2015, 14:06
Ενημέρωση: 16 Jul 2015, 12:43
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Magic Mike XXL (Magic Mike XXL)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
115
Εταιρία διανομής: 
Release: 
9 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos