Η Mira (Priyanka Chopra Jonas) πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της και εκτονώνεται με ρομαντικά μηνύματα που στέλνει στον παλιό του αριθμό.  Δεν γνωρίζει, όμως, ότι αυτός ο αριθμός ανήκει πια στον δημοσιογράφο Rob (Sam Heughan), που συγκινείται από την ειλικρίνεια σε αυτά τα όμορφα κι εξομολογητικά μηνύματα.

Όταν ο Rob αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για τη Celine Dion, ζητάει τη βοήθειά της θρυλικής σταρ προκειμένου να βρει έναν τρόπο να συναντήσει τη Mira από κοντά... και να της κλέψει την καρδιά.

Η συµµετοχή της Dion στην ταινία χαροποίησε όσο τίποτα το καστ και το συνεργείο. Εξίσου χαρούµενη δηλώνει και η ίδια η Dion: «Πέρασα πολύ ωραία στα γυρίσµατα. Ήταν προνόµιο για εµένα να συνεργάζοµαι µε ταλαντούχους ηθοποιούς όπως η Priyanka Chopra και ο Sam Heughan στην πρώτη µου κινηµατογραφική ταινία, ένα προνόµιο που θα το εκτιµώ για πάντα. Νοµίζω ότι είναι µία υπέροχη και αισιόδοξη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στους θεατές, όπως και τα νέα µου τραγούδια». «Πιστεύω ότι ήταν µία σπουδαία ευκαιρία να ερµηνεύσω την περσόνα µου» προσθέτει η Dion. «Έχω ερµηνεύσει τόσα τραγούδα για τον έρωτα και µου φάνηκε φυσικό να υποδυθώ έναν χαρακτήρα που κατέχει τη «σοφία» σε θέµατα καρδιάς. Ήταν συναρπαστικό που το µετέφερα αυτό στη µεγάλη οθόνη».

Πρώτη δημοσίευση: 11 May 2023, 00:49
Ενημέρωση: 17 May 2023, 23:35
Τίτλος:
Love again (Αγάπη ξανά)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Μαϊου 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos