Σύνοψη: Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος…

Άποψη: «Whoever comes, i'll kill 'em all». Αυτές οι έξι λέξεις, ειναι πιθανότατα προσωπικό ρεκόρ για τον Κιάνου Ριβς (σε ότι αφορά μεγάλες προτάσεις) αλλά είναι και όλη τη ταινία. Ο Τζον Γουίκ τους καθαρίζει όλους!

Το δεύτερο κεφάλαιο του μοναχικού εκτελεστή που βλέπει μόνιμα το κεφάλι του ως βραβείο με εκατομμύρια αμοιβή, είναι ακριβώς αυτό που λέμε, τίμιο. Αν ευχαριστήθηκες το πρώτο, θα περάσεις καλύτερα σε αυτό.

Ο σκηνοθέτης και η ομάδα του έκαναν αυτό που οφείλει κάθε sequel μιας πετυχημένης ταινίας. Μην αλλάζεις κάτι που δεν είχε πρόβλημα.  Κάντο απλά μεγαλύτερο σε όλα! Το "John Wick" ήταν ένα αυθεντικό και διασκεδαστικό action b-movie, αλλά αυτή τη φορά το 2ο μέρος έχει ακόμα πιο εντυπωσιακά stunts, περισσότερα πτώματα, λίγο παραπάνω χιούμορ (οκ, ίσως λίγο αδέξιο), αλλά για 2 ώρες, παίρνεις αυτό που ζητάς. Μια περιπέτεια 100%.

Και όσο και αν ορισμένοι υποτιμούν την χρησιμότητα τέτοιων ταινιών, που η βία είναι παντού και χωρίς καμία ηθική ή δικαιολογία, απάντηση δεν υπάρχει, τις βλέπουμε έτσι κι αλλιώς!

Καμία ενοχή, καμία προσπάθεια εξήγησης όσων συμβαίνουν, καμία προσοχή στο σενάριο (!), μόνο στις απίθανες χορογραφημένες σκηνές βίαςόπως στο δωμάτιο με τους καθρέπτες, σε ένα video-art show, καταδιώξεις με αυτοκίνητα που θυμίζουν -ή ξεπερνούν;- σκηνές από τον Jason Bourne...

Spoiler alert: Ο Τζον Γουίκ θα επιστρέψει!

Πρώτη δημοσίευση: 17 Feb 2017, 11:58
Ενημέρωση: 23 Feb 2017, 21:43
Συντάκτης: 
Τίτλος:
John Wick 2 (John Wick 2)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
122
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos