Η έπαυλη με τα μυστικά

Η έπαυλη με τα μυστικά

Μετά από χρόνια απουσίας και με αφορμή την ξαφνική ασθένεια του πατέρα της, η Εουχένια επιστρέφει στη «Γαλήνη», την έπαυλη της οικογένειας της κοντά στο Μπουένος Άιρες, όπου επανενώνεται με τη μητέρα και την αδελφή της. Οι τρεις γυναίκες αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωπες με τις πληγές
και τα σκοτεινά μυστικά του κοινού τους παρελθόντος στη διάρκεια της στρατιωτικής δικτατορίας. Παράπονα, αντιζηλίες και θαμμένα μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ενισχυθούν από την παράξενη φυσική ομοιότητα μεταξύ των δύο αδελφών.

Θα ήταν προτιμότερο ο ιδιαίτερα ικανός Πάμπλο Τραπέρο, να εστιάζει στα ζητήματα της γυναικείας ψυχολογίας και την εξέλιξή τους πανω στον καμβά ενός έντονου οικογενειακού δράματος και τότε είναι βέβαια ότι θα υπερτονίζονταν οι αρετές του στην αφήγηση, αλλά και οι έξυπνες σεναριακές μικροανατροπές που θα εξίταραν, σε συνδυασμό με τις δυναμικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών του.

Και να μην προσανατολιστεί ισοβαρώς στις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις της Αργεντινής, επιχειρώντας έντονο σχόλιο. Και αυτό διότι χάνει συχνά τον εστιασμό του και η "ανάγκη" για καίριο σχολιασμό τον παρασύρει σε μια εκβιαστική σοβαροφάνεια στην προσπάθεια του να μοιράσει εξίσου τον κινηματογραφικό χρόνο του μεταξύ του οικογενειακού μικρόκοσμου και της πολιτικής ανισσοροπίας αξιών μιας ολόκληρης χώρας.

Πρώτη δημοσίευση: 12 Sep 2019, 16:15
Ενημέρωση: 19 Sep 2019, 04:20
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τίτλος:
Η έπαυλη με τα μυστικά (La quietud)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
117
Εταιρία διανομής: 
Release: 
12 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Dinner in America

Dinner in America

Σύνοψη: Ο Simon (Kyle Gallner), ένας ασυμβίβαστος punk-rocker τραγουδιστής του συγκροτήματος «Psyops», καταζητείται από...
5 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο