Godzilla vs. Kong: The New Empire

Godzilla vs. Kong: The New Empire - κριτική ταινίας

Η επική μάχη συνεχίζεται.

Το κινηματογραφικό Monster verse της Legendary Picturesβαδίζει στα χνάρια της αναμέτρησης του“Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που τους φέρνει αντιμέτωπους με μία κοινή ανεξερεύνητη απειλή που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας.

Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου, ενώ αποκαλύπτει τη μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα τρομακτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.

Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά για το συγκεκριμένο φιλμ. Αν έχεις πάρει απόφαση να πας να το δεις, ξέρεις τι σε περιμένει, έχεις συγκκεριμένες απαιτήσεις και μάλλον δεν θα απογοητευτείς. 

Εφέ, μάχες, βρυχηθμοί, σεναριακές απιθανότητες και ευκολίες, τέρατα, διακοσμητικοί ανθρώπινοι χαρακτήρες, εφέ, μάχες, εφέ, καταστροφές. 

Πιο συναρπαστικός ο Γκοτζίλα αυτή την φορά από τον συναισθηματικό Κονγκ, αλλά αμφότεροι large γεμίζουν την οθόνη, σε μια ταινία όμως που ούτε που ασχολείται να περάσει κάποια έστω ελάχιστα μηνύματα σεναριακά, κάνει (ίσως πετυχημένα κατά διαστήματα) φασαρία and that's all. Εννοείται ότι παρακολουθείται μόνο σε μεγάλη οθόνη, ώστε να απομυζήσεις την οποία αξία και χρησιμότητά της.  

Πρώτη δημοσίευση: 28 Mar 2024, 18:36
Ενημέρωση: 3 Apr 2024, 23:11
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Godzilla vs. Kong: The New Empire (Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
115
Εταιρία διανομής: 
Release: 
28 Μαρτίου 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos