Συμπαθής κινηματογραφική μεταφορά μιας εξαιρετικής και ιδιαίτερα επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς.

Οι φαν θα το απολαύσουν σαν ένα extended επεισόδιο (που δεν διαθέτει όμως την ανάλογη συνεκτικότητα), ενώ στους μη εξοικειωμένους με τη φάση, ενδέχεται να φανεί πιο φρέσκο και να αρέσει περισσότερο.

Με αρκετό από το καυστικό show biz χιούμορ της σειράς, αλλά υπερβολική χαλαρότητα στη σεναριακή προσαρμογή, το φιλμ του (δημιουργού της σειράς) Νταγκ Έλιν μοιάζει με μια συρραφή επεισοδίων, με τους πέντε πρωταγωνιστές (και πολλούς διάσημους σε μικρούς ρόλους, π.χ. Μαρκ Ουόλμπεργκ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Λίαμ Νίσον, Ντέμπι Μαζάρ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι κτλ) να υποδύονται με άνεση και φυσικότητα τους ρόλους τους (Θεέ Άρι Γκολντ!), ορισμένες εμπνευσμένες και αστείες στιγμές, άφθονη αποενοχοποίηση, ένα γενικότερο κλίμα "χαβαλές ή θάνατος", συστατικά που αρκούν και με το παραπάνω για μια ευχάριστη βραδιά -δη- σε θερινό, χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Το γνωρίζουν και οι ίδιοι, δεν ψάχνονται να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό, αν και θα μπορούσαν να έχουν επενδύσει περισσότερο στην περσόνα του ατζέντη Άρι Γκολντ (με τρομερή ερμηνεία του Τζέρεμι Πίβεν) και να προσδώσουν μερικές πιο καυστικές πινελιές κριτικής στο σενάριο που . Θα μπορούσε να είναι περισσότερο σικάτο, βλέπεται όμως με κέφι και εν τέλει δεν αποκλείονται και sequel (αν πάει καλά εισπρακτικά το φιλμ), οπότε σίγουρα θα βελτιωθεί. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 19 Jun 2015, 02:02
Ενημέρωση: 25 Jun 2015, 10:59
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Entourage (Κουστωδία)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos