Σύνοψη: Το 1962, ο οκτάχρονος Ίθαν Μοντγκόμερι και η μητέρα τουμ διασώζουν ένα κουτάβι γκόλντεν ριτρίβερ που ανακαλύπτουν να υποφέρει σε ένα ζεστό αυτοκίνητο. Παρά τις αμφιβολίες του πατέρα, η οικογένεια υιοθετεί το κουτάβι που το ονομάζουν Μπέιλι και έκτοτε ξεκινάει η φιλία μιας ολόκληρης ζωής. Ξεκινώντας το κολλέγιο όμως, ο Ίθαν υποχρεώνεται να αφήσει τον πιστό του φίλο στο πατρικό του σπίτι. Κατά τη διάρκεια που ο Ίθαν φοιτά, ο Μπέιλι αρρωσταίνει και πεθαίνει. Κι ενώ νομίζουμε ότι αυτό είναι το τέλος της σχέσης τους, ο Μπέιλι ξαναγεννιέται στο σώμα του Έλι, ενός γερμανικού ποιμενικού που δουλεύει με την αστυνομία του Σικάγο. 

Άποψη: Ένα μελιστάλακτο κατασκεύασμα, με προσανατολισμό εκβιαστικού tear jerker που προσπαθεί να μας αποδείξει ότι ο προορισμός του σκύλου είνια να υπηρετεί τον άνθρωπο. Φοβερά πράγματα.

Όχι ότι ο Λάσε Χάλστρομ υπήρξε ποτέ κάτι περισσότερο από ένας υπερεκτιμημένος δημιουργός (Whta's eating Gilbert Grape, Chocolat, The cider house rules, The shipping news τα πιο δυνατά του φιλμ), αλλά εδώ αγγίζει κυριολεκτικά πάτω, στην προσπάθειά του να αναπαράγει το προ 8ετίας -συγκινητικό τουλάχιστον- "Hachico", από ένα πιο ευχάριστο, υποτίθεται πρίσμα. 

Kλισεδιαρισμένο, απλοϊκό σε προκλητικό βαθμό, πολύ δύσκολα μπορεί να παρακολουθηθεί έστω και Κυριακή απόγευμα...

Πρώτη δημοσίευση: 26 Jan 2017, 14:50
Ενημέρωση: 2 Feb 2017, 06:45
Συντάκτης: 
Τίτλος:
A dog's purpose (Ο καλύτερος φίλος μου)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
120
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos