Cuban fury

Ένας Άγγλος ανασφαλής extra large τύπος κρύβει μέσα του το alter ego Λατίνου βασιλιά χορευτή της salsa. Η εικόνα του επιβεβαιώνει ότι έχει χρόνια παρατήσει το άθλημα αλλά θα επιστρέψει δριμύτερος...

Κλισέ αλλά feelgood

Ο Bruce Garnett (Nick Frost) ένας Άγγλος ανασφαλής extra large τύπος κρύβει μέσα του ένα alter ego Λατίνου βασιλιά χορευτή της salsa. Η εικόνα του επιβεβαιώνει ότι έχει χρόνια παρατήσει το άθλημα αλλά το "αγόρι με τα φλεγόμενα τακούνια" θα επιστρέψει δριμύτερο για τα μάτια του "Αμερικανικού Ονείρου", της Julia (Rashida Jones), του καινούργιου του αφεντικού.

Ο Bruce θα φορέσει τα τακούνια του, θα ξεπεράσει τον εαυτό του και θα αποβάλει τα κόμπλεξ που τον στοιχειώνουν και όλα αυτά για να κερδίσει ένα κορίτσι πολύ έξω από τα νερά του. Η salsa θα τους ενώσει και θα ζήσουμε εμείς καλά και αυτοί χορεύοντας.

Το κινηματογραφικό ντεμπούτο του James Griffiths κατακλύζεται από όλα τα κλισέ μιας ρομαντικής κομεντί αλλά παρόλο που η ταινία ειναι τόσο προβλέψιμη έχει αρκετά καλή εκτέλεση και προκαλεί το ενδιαφέρον. Εχει ωραία αισθητική και συμπαθητικούς καθημερινούς χαρακτήρες. Διακατέχεται από ένα ανάλαφρο χιούμορ που καταφέρνει να σε ψυχαγωγήσει από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να κάνει κοιλιά. Είναι ζωντανό, με πολύ μουσική και χορό, με αποτέλεσμα να προσφέρει όμορφη διάθεση.

Όσοι έχουν αγαπήσει τον Nick Frost στις καμμένες αγαπητές κωμωδίες που έχει πρωταγωνιστήσει δεν θα εκτιμήσουν το Cuban Fury στον ίδιο βαθμό. Η κωμική φιγούρα του όμως δεν μπορεί να γίνει με τίποτα αντιπαθητική και ως χορευτής salsa είναι πραγματικά ευχάριστος. Για να κλείσουμε, το έργο θα το χαρακτήριζα ως ένα εύκολο και χαλαρό popcorn movie, ιδανικό για μια καλοκαιρινή βραδιά που δεν ξέρεις τι να δεις... 

Ελίζα Χριστοδουλίδη

Πρώτη δημοσίευση: 14 Aug 2014, 13:17
Ενημέρωση: 20 Aug 2014, 23:20
Τίτλος:
Cuban fury (Κουβανέζικος έρωτας)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
98
Εταιρία διανομής: 
Release: 
14 Αυγούστου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos