Σύνοψη: Όταν η Μέι προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Ίμον να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειας της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Άποψη: Πολύ θα ήθελε να μιμηθεί το "Truman Show" του Πίτερ Γουίαρ η ταινία του Πόνσολντ, αλλά της λείπουν πολλά σχεδόν όλα. Η τόλμη, η οξυδέρκεια, η αξέχαστη ερμηνεία του Τζιμ Κάρεϊ (που ούτε για αστείο δεν μπορεί να πλησιάσει η σχεδόν... εξαϋλωμένη Έμα Ουότσον), η σεναριακή εμβάθυνση και οι προβληματισμοί, το όραμα, η ποιητική ματιά, το τελικό αποτέλεσμα.

Αντ'αυτού, ένα άτολμο, ρηχό, φοβισμένο δημιούργημα, βασισμένο σε ένα κοινότοπο και επιδερμικό σενάριο και συνολικά μια απονευρωμένη σεναριακή προσέγγιση του ζητήματος της παρέμβασης της τεχνολογίας στην προσωπική ζωή. 

Πρώτη δημοσίευση: 13 Jul 2017, 19:29
Ενημέρωση: 20 Jul 2017, 13:44
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The circle (Ο κύκλος)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
110
Εταιρία διανομής: 
Release: 
13 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos