Aπό τον σκηνοθέτη του (προ 17ετίας) βραβευμένου με Όσκαρ μουσικής, "Red Violin", το "Boychoir" είναι ένα απόλυτα προβλέψιμο, αναμενόμενα μονότονο και εν τέλει ολοκληρωτικά βαρετό (ειδικά αν δεν σου αρέσει να ακούς χορωδίες), φιλμ.

Στρογγυλεμένο σε κάθε άκρη του (μην τυχόν και ξεφύγουμε ένα εκατοστό και χαλάσουμε την αρμονία), ένα μελόδραμα με το happy end που θα του ταίριαζε (αυτό έλειπε), τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί (και με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον), τίποτα που να μην μπορούμε να προβλέψουμε πως θα εξελιχθεί.

Δυό-τρεις ματιές παραπάνω στον Ντάστιν Χόφμαν, άντε και στην Κάθι Μπέιτς και αυτό είναι όλο.

Υπόθεση:
Με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Ντάστιν Χόφμαν και με την σκηνοθετική υπογραφή του Φρανσουά Ζιράρ, σκηνοθέτη του «Cirque Du Soleil» και του βραβευμένου με Όσκαρ Μουσικής, «Το Κόκκινο Βιολί», η ταινία «Χορωδία» αποκαλύπτει ότι το εξαιρετικό ενυπάρχει σε κάθε άνθρωπο αρκεί να τολμήσει το όνειρο. Ένα 12χρονο αγόρι που πρόσφατα έχασε τους γονείς του καταλήγει σε ένα μουσικό οικοτροφείο, με τα δίδακτρα πληρωμένα από έναν ανώνυμο ευεργέτη. Κανείς δεν περιμένει ότι αυτό το ατίθασο και μοναχικό πλάσμα θα καταφέρει να μπει στο συγκρότημα Boychoir - μια χορωδία αγοριών, που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο διατηρώντας υψηλά το κύρος της σχολής της.

 

Πρώτη δημοσίευση: 25 Jun 2015, 10:34
Ενημέρωση: 3 Jul 2015, 21:01
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Boychoir (Χορωδία)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
104
Εταιρία διανομής: 
Release: 
25 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos