Πάνω που ο ντετέκτιβ Marcus (Martin Lawrence) αρχίζει να αποσύρεται από την ενεργό δράση και να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του, εμφανίζεται μία θανάσιμη απειλή στη ζωή του συναδέλφου του Mike (Will Smith). Ο Marcus πρέπει να βοηθήσει, άλλωστε, ο Mike είναι κι αυτός οικογένεια. Η άκρως επικίνδυνη καινούρια αποστολή είναι υπόθεση και των δύο.

Δεκαεπτά χρόνια μετά το το «Bad Boys II», την δεύτερη ταινία του ομώνυμου franchise, με το οποίο ο Μάικλ Μπέι πραγματοποίησε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο το 1995 με το πρώτο φιλμ. Εδώ ο Μπέι έχει παραδώσει τις σκηνοθετικές μπαγκέτες σε δύο νεαρούς Βέλγους που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα βήματά του, αλλά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν κωμικό. Για τους λάθος λόγους. 

Κλασική buddy movie που έχει πλέον ξεθωριάσει, τα αστεία μυρίζουν ναφθαλίνη, οι περιπετειώδεις σκηνές (με 1-2 εξαιρέσεις) είναι απλά κουραστικές, οι κακοί είναι σκιαγραφημένοι σαν καρικατούρες και το χειρότερο όλων είναι η τραγική ερμηνεία του Λόρενς που απορρυθμίζει τον υποτιθέμενο βασικό παράγοντας επιτυχίας των δύο προηγούμενων φιλμ: την μεταξύ τους χημεία με τον Σμιθ. Ας ελπίσουμε ολοι μας, να είναι για τελευταία φορά.

Πρώτη δημοσίευση: 16 Jan 2020, 12:49
Ενημέρωση: 23 Jan 2020, 04:49
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Bad boys for life
Έτος: 
Διάρκεια: 
123
Εταιρία διανομής: 
Release: 
16 Ιανουαρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Animasyros 2021: Τα βραβεία

Animasyros 2021: Τα βραβεία

Το 14ο Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων έριξε αυλαία σε μία πανηγυρική τελετή λήξης...
4 ώρες
The stronghold

The stronghold

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Ομάδα αστυνομικών που δεν λειτουργεί αυστηρά με το γράμμα του νόμου και αποκαλείται...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο