Συνηθισμένη και χωρίς την παραμικρή έκπληξη νεανική μετα-αποκαλυπτική περιπέτεια, στα χνάρια των «The Hunger Games» και «Divergent», αλλά σαφώς πιο μπιμουβάδικης προσέγγισης και αισθητικής.

Ο σκοπός είναι φυσικά η Κλόι Μόρετζ να διαδεχθεί τις Τζένιφερ Λόρενς και Σελίν Γούντλεϊ σαν μια ακόμα νεαρή ηρωίδα λογοτεχνικής σειράς νεανικής φαντασίας που προσπαθεί να σώσει έναν κατεστραμμένο κόσμο.

Τα καταφέρνει ή όχι, εδώ είναι περισσότερο αδιάφορο από ποτέ σε αυτή την προβλέψιμη και όχι όσο θεαματική θα θέλαμε (ώστε τουλάχιστον να την χαζέψουμε χωρίς απαιτήσεις) περιπέτεια που υπογράφει παραδόξως σεναριακά ο Ακίβα Γκόλντσμαν (Όσκαρ για το «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος») και σκηνοθετεί ο Τζέι Μπλέικσον του ενδιαφέροντος «The Disappearance of Alice Creed».

Σύνοψη: Τέσσερα καταστροφικά και φονικά κύματα έχουν αποδεκατίσει πλήρως τον πλανήτη μας. Μέσα σε ένα καθεστώς τρόμου και δυσπιστίας ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι, η Cassie (Chloë Grace Moretz), προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον μικρό αδερφό της. Καθώς όλοι περιμένουν μοιρολατρικά το 5ο και πιο καταστροφικό κύμα, η Cassie συνεργάζεται με έναν συνομήλικό της, που φαντάζει ως η τελευταία της ελπίδα. Μπορεί όμως να τον εμπιστευτεί απόλυτα;

 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Mar 2016, 20:59
Ενημέρωση: 10 Mar 2016, 05:12
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The 5th wave (Το πέμπτο κύμα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
112
Εταιρία διανομής: 
Release: 
3 Μαρτίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos