47 Ronin

Μία ομάδα εξόριστων Σαμουράι επιδιώκουν να αποκαταστήσουν την τιμή τους και να εκδικηθούν τον προδότη που ευθύνεται για τον θάνατο του Δασκάλου τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο θρύλος των 47 Ronin είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Ιαπωνία, με τις τράπεζες και τα σχολεία να παραμένουν κλειστά ανήμερα της επετείου της αυτοθυσίας των 47. Η ιστορία διαδίδεται από γενεά σε γενεά και η παράδοση ενθαρρύνει τη δημιουργική μεταφορά της μέσω διαφόρων διαύλων.

Ο Κιάνου Ριβς υποδύεται τον απόκληρο Κάι, ένα ορφανό που μεγάλωσε στο χωριό Άκο, απ’ όπου και τον απέρριψαν ως μπάσταρδο. Ως παιδί, εκπαιδεύτηκε από υπερφυσικά όντα, τους Τένγκου, από τους οποίους και έφυγε όταν συνειδητοποίησε πως δεν ήθελε να γίνει σαν εκείνους. Ο βασιλιάς Ασάνο είναι εκείνος που τον βρίσκει στο δάσος και τον σώζει κι έτσι ανατρέφεται ως πολεμιστής, όντας, κρυφά, ερωτευμένος με την κόρη του Ασάνο, τη Μίκα. Μετά τη δολοφονία του βασιλιά, ο Κάι, προσπαθώντας να γίνει αποδεκτός, διατηρώντας συνάμα την ατομικότητά του, συμμαχεί με τους Ronin με σκοπό την εκδίκηση και χάρη στη

Πρώτη δημοσίευση: 26 Dec 2013, 13:47
Ενημέρωση: 1 Jan 2014, 13:06
Τίτλος:
47 Ronin (47 Ronin)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
118
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos