Percy Jackson and the sea of monsters

Αυτή τη φορά ο μοναδικός Πέρσι ενώνεται με τους ξεχωριστούς του φίλους, προκειμένου να πραγματοποιήσει το πεπρωμένο του, να ανακτήσει το Χρυσόμαλλο Δέρας και να σώσει το στρατόπεδο των Ημίαιμων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όταν ο αγαπημένος μας ήρωας μαθαίνει πως ο ετεροθαλής αδερφός του είναι Τέρας, συνειδητοποιεί πως η φύση του ημίθεου και η θεϊκή του προέλευση μπορεί τελικά να μην είναι ευλογία αλλά κατάρα. Δυστυχώς όμως δεν έχει και πολύ χρόνο να το επεξεργαστεί, καθώς το αγαπημένο του μέρος, στον πλανήτη, δείχνει να διατρέχει τεράστιο κίνδυνο. Τα σύνορα του στρατοπέδου που φιλοξενεί και προστατεύει τα παιδιά των θεών δείχνουν έτοιμα να καταρρεύσουν, καθώς μια ορδή από άγρια και αιμοβόρα τέρατα το πολιορκούν και απειλούν να το καταστρέψουν.

Προκειμένου να σώσει αυτόν τον μοναδικό παράδεισο φιλοξενίας των ημίθεων και να εξασφαλίσει στους φίλους του ένα ήσυχο και χωρίς αρνητικές εκπλήξεις, μέλλον, ο Πέρσι Τζάκσον καλείται να συγκροτήσει μια ομάδα επίλεκτων Hμίαιμων και να αναζητήσουν όλοι μαζί το μαγικό και φημισμένο Χρυσόμαλλο Δέρας! Το ταξίδι τους περνάει από την Ουάσινγκτον και τις ακτές τις Φλόριντα, όπου η υπέρ-ομάδα μας θα αποπλεύσει για τα θανάσιμα, αχαρτογράφητα νερά της «Θάλασσας των Τεράτων», γνωστή στους ανθρώπους ως «Το Τρίγωνο των Βερμούδων»!

Πρώτη δημοσίευση: 5 Sep 2013, 12:30
Ενημέρωση: 12 Sep 2013, 17:39
Τίτλος:
Percy Jackson and the sea of monsters ( Ο Πέρσι Τζάκσον και η θάλασσα των τεράτων)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
103
Εταιρία διανομής: 
Release: 
5 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos