"The Mortal Instruments: City of Bones"

Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα ένα φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς των Σκιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο μέρος μιας από τις πιο διάσημες σειρές βιβλίων μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το Λυκόφως συναντά τον Χάρι Πότερ σε ένα από τα μεγαλύτερα blockbusters της χρονιάς.

Υπάρχει ένας κόσμος, κρυμμένος μέσα στον δικό μας. Για να μπεις…πρέπει να σε επιλέξουν!

Μια φαινομενικά συνηθισμένη κοπέλα ανακάλυπτει έναν κρυμμένο κόσμο και μαζί με αυτόν ένα απρόβλεπτο πεπρωμένο. Όταν η Κλέρι πηγαίνει στο κλαμπ “Πανδαιμόνιο” στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε έναν φόνο. Πολύ λιγότερο μάλιστα σε έναν φόνο που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια.

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη - και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων. Με σκοπό να φτάσει στην αλήθεια η Κλέρι θα ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι σε μια άλλη Νέα Υόρκη που βρίσκεται κρυμμένη σε έναν κόσμο - την Downworld. Θα γίνει μάρτυρας μιας απίστευτης περιπέτειας γεμάτη δαίμονες και πλάσματα τους σκότους.

Εκεί κάπου, ακροβατώντας μεταξύ πραγματικού και φανταστικού θα συναντήσει για πρώτη φορά τον πανέμορφο πολεμιστή Τζέις και μια ομάδα Κυνηγών Σκιών. Η νεαρή Κλέρι και η παρέα της σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι, που θα τους οδηγήσει σε καλά κρυμμένα μυστικά...

Πρώτη δημοσίευση: 29 Aug 2013, 11:32
Ενημέρωση: 4 Sep 2013, 03:14
Τίτλος:
"The Mortal Instruments: City of Bones" (Θανάσιμα Εργαλεία: Πόλη των Οστών)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
130
Εταιρία διανομής: 
Release: 
29 Αυγούστου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos