I give it a year

Από τη γνωριμία τους σε ένα πάρτι, η φιλόξοξη Νατ και ο μέτριος συγγραφέας Τζος είναι εξαιρετικά ευτυχισμένοι παρά τις όποιες διαφορές τους. Ο Τζος είναι άνθρωπος του πνεύματος, η Νατ είναι άνθρωπος των πράξεων, αλλά η σπίθα μεταξύ τους είναι πασιφανής. Ο γάμος τους είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, αλλά κανείς δεν πείθεται ότι θα κρατήσει.
I give it a year - κριτική ταινίας

Χρυσή μετριότητα

Ο Josh και η Nat παντρεύονται μετά από επτά μήνες σχέση. Αυτό το μικρό χρονικό διάστημα είναι αρκετό για να τους “δώσει ένα χρόνο” έγγαμου βίου το φιλικό τους περιβάλλον. Ο πρώτος χρόνος είναι ο πιο δύσκολος σύμφωνα με τους γόνεις και τους φίλους του ζευγαριού και αυτό αρχίζει να φαίνεται αμέσως μετά τον μήνα του μέλλιτος. Οι συζυγικές υποχρεώσεις και η καθημερινότητα του γάμου αρχίζουν να ταλαιπωρούν την σχέση τους αλλά εκείνοι βάζουν στόχο να καταφέρουν να κλείσουν ένα χρόνο παντρεμένοι. Θα καταφέρουν να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο ερωτευμένοι ή θα επαληθέυσουν τους φίλους τους και θα χωρίσουν;

Πρόκειται για μια σχετικά συμπαθητική βρετανική ρομαντική κομεντί, με ένα ικανοποιητικό κάστ, με φόντο το Λονδίνο και κλίμα τύπου Love Actually. Υπάρχουν ορισμένα καλά συστατικά αλλά όχι στην κατάλληλη δόση. Χρειαζόταν περισσότερα ρεαλιστικά και δραματικά στοιχεία και ταυτόχρονα περισσότερες και πιο έντονες στιγμές γέλιου. Σε γενικές γραμμές αποτελεί μια ταινία ευχάριστη που τηρεί τις προϋποθέσεις που θέτει μια ρομαντική κωμωδία χωρίς όμως να καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τις εντυπώσεις. I give it a year, λοιπόν.

Eλίζα Χριστοδουλίδη

Πρώτη δημοσίευση: 25 Sep 2013, 21:09
Ενημέρωση: 2 Oct 2013, 20:03
Τίτλος:
I give it a year (Ένας χρόνος είναι αρκετός)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos