Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι

Καθημερινές ιστορίες 8 αντρών στις οποίες αποκαλύπτουν τον αληθινό τους τρόμο: την κρίση των 40άρηδων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγκεντρώνοντας ένα "all star" καστ έμπειρων αλλά και ταλαντούχων ηθοποιών του σύγχρονου ισπανόφωνου κινηματογράφου, που περιλαμβάνει τον εκπληκτικό Ρικάρντο Νταρίν και τους Χαβιέ Καμαρά, Λεονόρ Γουάτλινγκ, Λουίς Τοσάρ, Εντουάρντο Νοριέγκα, Καντέλα Πένια και Λεονάρντο Σμπαράλια, το ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΕΡΙ είναι ένα πνευματώδες και καυστικό πορτραίτο των ανδρών γύρω στα 40 και του ρόλου τους που μεταλλάσσεται στην σημερινή Βαρκελώνη.

Τυχαίες συναντήσεις παλιών φίλων, γνωστοί, πρώην σύζυγοι και πιθανές ερωμένες σχηματίζουν μια συναρπαστική σειρά έξι αλληλένδετων ιστοριών έρωτα που χάθηκε ή τώρα δημιουργείται.
Είτε πρόκειται για τις θλιβερές προσπάθειες του χαρακτήρα που υποδύεται ο Χαβιέ Καμαρά να ξανακερδίσει την πρώην σύζυγό του, τις ατυχείς προσπάθειες του Εντουάρντο Νοριέγκα να κερδίσει μια συνάδελφό του ή την σύγχυση του Ρικάρντο Νταρίν για το λόγο που η σύζυγός του διατηρεί παράνομη ερωτική σχέση, κάθε συνάντηση ξεκινά με τις ταπεινές προσπάθειες των ανδρών να εξασφαλίσουν αυτό που επιθυμούν, καταλήγοντας τελικά εντελώς μπερδεμένοι, μιας και οι γυναίκες της ζωής τους αντιστρέφουν ανελέητα τις καταστάσεις γύρω τους.

Αυτή η εξαιρετικά επιτυχημένη κωμωδία για τη μάχη μεταξύ των δύο φύλων, αποτέλεσε μεγάλη και απρόσμενη εμπορική επιτυχία στο ισπανικό box office και επιβεβαιώνει τη θέση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Θεσκ Γκάι μεταξύ των μεγαλύτερων ταλέντων της χώρας του.
Βραβεία:

- Βραβείο Goya Β' Γυναικείου Ρόλου (Candela Peña) 2013
- 4 Βραβεία Gaudí: Καλύτερης Ξενόγλωσσης (μη Καταλανικής) Ταινίας, Σεναρίου, Β' Ανδρικού (Eduard Fernández), Β' Γυναικείου (Candela Peña) 2013
- Βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου (Candela Peña) της Ένωσης Ισπανών Ηθοποιών 2013
- ΕΙδική Μνεία στο καστ της ταινίας (στην Κατηγορία 'Δραματικής Ιβιρο-Αμερικανικής Ταινίας'), Φεστιβάλ Μαϊάμι 2013

Πρώτη δημοσίευση: 11 Jul 2013, 11:20
Ενημέρωση: 18 Jul 2013, 13:13
Τίτλος:
Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι (Una pistola en cada mano)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
95
Εταιρία διανομής: 
Release: 
11 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos