Katheryn Winnick: Viking αμαζόνα με μαύρη ζώνη...

Published: 5 Jun 2013, 01:00

Καθόλου τυχαίος δεν είναι ο ρόλος της Λαγκέρθα για την Κάθριν Ουίνικ, στην τηλεοπτική ιστορική περιπέτεια του History Channel, Vikings, της οποίας ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

 

Η αγέρωχη αμαζόνα που συμμετέχει στις μάχες των vikings μαζί με τους άνδρες της φυλής, στην πραγματική της ζωή είναι κάτοχος μάυρων ζωνών σε καράτε και ταε κβο ντο (αλλά και ναυαγοσώστρια με δίπλωμα παρακαλώ...), ενώ θεωρείται ειδική στις πολεμικές τέχνες.

Κοινώς, μη τη νευριάσεις δηλαδή, αν και μέχρι τώρα, οι κινηματογραφικοί της ρόλοι (σε "Cold souls", "Love and other drugs", το φετινό "Other guys" και το τηλεοπτικό "Bones") αναδείκνυαν περισσότερο την (πολύ εντυπωσιακή) θηλυκή πλευρά της, με εξαίρεση το "Killers" (με Άστον Κάτσερ, Κάθριν Χέιγκλ), όπου υποδύθηκε μια διάσημη δολοφόνο (και περιττό να αναφέρω ότι έκανε τα stunts μόνη της...).

Πάντως, η 36χρονη Ουκρανο-Καναδέζα συνεχίζει ανοδικά, καθώς θα την δούμε στα επερχόμενα "A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III" και "Τhe fix" (με Κερτ Ράσελ και Ματ Ντίλον), αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση είναι το πλήρες πακέτο.

Και το έχει.

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos