"Crimson Peak": ο Ντελ Τόρο τρομάζει - Trailer & Clips

Published: 13 Feb 2015, 21:19

Το στόρι: Την επόμενη μέρα μιας οικογενειακής τραγωδίας, μία επίδοξη συγγραφέας είναι ανάμεσα στην αγάπη της παιδικής της φίλης και σε έναν μυστηριώδη ξένο. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, καταλήγει σε ένα σπίτι που… αναπνέει, ματώνει και θυμάται!
Όλα αυτά, πιθανότατα να έφταναν για μια καλή ταινία τρόμου, αλλά με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ("Ο Λαβύρινθος του Πάνα", "Pacific Rim", "Hellboy"), απλά περιμένουμε την κορυφαία ταινία τρόμου και μυστηρίου των τελευταίων ετών.
Το teaser trailer με την ιδανική μουσική υπόκρουση της διασκευής της PJ Harvey στο "Red Right Hand" του Nick Cave (ηχογραφήθηκε πριν λίγους μήνες για τα τηλεοπτικό "Peaky Blinders") είναι καταπληκτικό και ικανό να φέρει τα πλήθη και αίθουσες. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χίλντεστον, Τζέσικα Τσαστέιν, Mία Βασικόφσκα και Tσάρλι Χάναμ. Πρεμιέρα στις ΗΠΑ, στις 16/10.

 

Update 14/5/515: Το νέο τρέιλερ φέρνει λίγο πιο έντονα στη μνήμη το "Devil's backbone" και το "Pan's Labyrinth". Μας θυμίζει δηλαδή ότι πρόκειται για ένα κλασσικό φιλμ Ντελ Τόρο και πως βρισκόμαστε ήδη βυθισμένοι στο σύμπαν του 51xronoy Μεξικανού δημιουργού. Να ενημερώσουμε ότι στο σενάριο έχει αναμιχθεί και ο Μάθιου Ρόμπινς των "Mimic" & "Don't be afraid of the dark".

Update 15/7/15Ο Ντελ Τόρο και οι πρωταγωνιστές του «Crimson Peak» έκαναν μία στάση στο Φεστιβάλ του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, και ο Μεξικάνος δημιουργός υποσχέθηκε ένα παραδοσιακό φιλμ. «Πρόκειται για μία ιστορία γοτθικού ρομαντισμού. Απλά οι ρόλοι των δύο φύλων είναι ανεστραμμένοι. Είναι μάλλον η πιο όμορφη ταινία που έχω σκηνοθετήσει. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το making of και τη συζήτηση του πάνελ στο Comic-Con στα links που ακολουθούν, περισσότερα τον Οκτώβριο...

 

Update 15/9/15Δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο clip με τίτλο «A Proper Welcome», μόνο που δεν είναι ακριβώς ένα «καθώς πρέπει καλωσόρισμα: Τζέσικα Τσαστέιν και Μία Γουασικόφσκα δεν συμπαθιούνται ακριβώς όπως διαφαίνεται από τις ατάκες τους και εύκολα αντιλαμβανόμαστε ότι αναμένεται... «σφαγή». Θυμίζουμε ότι θα δούμε το «Crimson Peak» στις ελληνικές, στις 22 Οκτωβρίου

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos