Τα βραβεία της Ένωσης Ηθοποιών για το 2013

Published: 19 Jan 2014, 14:10

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η 20η απονομή των SAG Awards (των βραβείων της Ενωσης Ηθοποιών), με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν την κυριαρχία τους.

Οι πρωταγωνιστές του «Dallas Buyers Club», Μάθιου ΜακΚόναχι και Τζάρεντ Λέτο, απέσπασαν από ένα ακόμα βραβείο, με τον δεύτερο να κλειδώνει ουσιαστικά την θέση του φαβορί για τον Β' ανδρικό ρόλο και τον ΜακΚόναχι να αποκτά σημαντικό προβάδισμα στα προγνωστικά κόντρα σε Ετζιόφορ (12 years a slave) και Ντι Κάπριο (Wolf of Wall Street).

H Kέιτ Μπλάνσετ επίσης δείχνει να παίζει χωρίς αντίπαλο για το Όσκαρ Ά γυναικείου ρόλου (παρά την παρουσία της Σάντρα Μπούλοκ) νικώντας και εδώ, ενώ στον Β' γυναικείο ρόλο έγινε η μικρή έκπληξη, με την Λουπίτα Νιόνγκο (12 years a slave) να αναζωπυρώνει τις ελπίδες της με νίκη κόντρα στην Τζένιφερ Λόρενς (American Hustle). Το βραβείο SAG για το καλύτερο ensemble ταινίας πήγε όπως αναμενόταν, στο "American Hustle".

Tα τηλεοπτικά βραβεία:

Τηλεταινία: Α' Ανδρικού: Μάικλ Ντάγκλας (Behind the Candelabra), Α' Γυναικείου: Ελεν Μίρεν (Phil Spector).

Δραματική σειρά: Α' Ανδρικού: Μπράιαν Κράνστον (Breaking Bad), Α' Γυναικείου: Μάγκι Σμιθ (Downton Abbey). Cast: "Breaking Bad"

Κωμική σειρά: Α' Ανδρικού: Τάι Μπάρελ (Modern Family), Α' Γυναικείου: Τζούλια Λούις Ντρέιφους (Veep), Cast: "Modern Family"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos