Στα όρια της κατάθλιψης ο Τζέφρι Ρας μετά από καταγγελίες παρενόχλησης

Published: 17 Apr 2018, 14:11
Συντάκτης:

Σε ένορκη δήλωση που κατέθεσε στο Αυστραλιανό Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, ο δικηγόρος Nicholas Pullen υποστήριξε ότι ο 66χρονος ηθοποιός Geoffrey Rush έχει υποστεί «συναισθηματική και κοινωνική ταλαιπωρία, στα όρια της κατάθλιψης» ενώ η «Daily Telegraph» τον κατηγόρησε τον Δεκέμβριο για ακατάλληλη συμπεριφορά απέναντι στην ηθοποιό Eryn Jean Norvill, κατά την διάρκεια της περιόδου που συμπρωταγωνιστούσαν στο «King Lear» το 2015 της Sydney Theater Company.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ξυπνάει και τρώει κάθε μέρα με μία «τρομερή αίσθηση φόβου». Ο Rush έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και θεωρεί ότι η εφημερίδα μέσα από τα άρθρα της τον παρουσιάζει σαν ένα διεστραμμένο και σεξουαλικό αρπακτικό. Λεπτομέρειες από την υποτιθέμενη -μέχρι τώρα- συμπεριφορά παραμένουν ασαφείς. Ο ηθοποιός «πάσχει από έλλειψη ύπνου και από πολύ άγχος που απαιτεί φαρμακευτική αγωγή» και πιστεύει ότι «η αξία του στην κινηματογραφική βιομηχανία έχει καταστραφεί», σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του.

Έχει χάσει την όρεξη του και νιώθει έντονο φόβο για την καριέρα του. Ο σπουδαίος Rush έχει παίξει στην Sydney Theater Company για 35 χρόνια, έχει κερδίσει Όσκαρ A΄ ανδρικού ρόλου το 1997 για το «Shine», ενώ έγινε ακόμα πιο γνωστός μέσα από τον ρόλο του Captain Barbossa στο franchise «Pirates of the Caribbean». Πρόσφατα τον απολαύσαμε ως Alberto Giacometti στο «Final Portrait» και ως Albert Einstein στη σειρά «Genius».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos