ΣΕΙΡΕΣ

Το Prison Break επιστρέφει

Published: 7 Aug 2015, 12:00

Δεν είναι ότι στάλθηκαν χιλιάδες γράμματα θαυμαστών και ουσιαστικά δεν το ζήτησε και κανείς, αλλά το Prison Break είναι ξανά εδώ, καθώς επισημοποιήθηκε ότι η σειρά επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια.

Στη σειρά θα εμφανίστούν άπαντες οι πρωταγωνιστές των προηγούμενων κύκλων, αν και μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι καθώς ο Michael Scofield (o πρωταγωνιστής ντε), πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο "The Final Break".

Ωστόσο ο πρόεδρος του FOX, Gary Newman, άφησε να εννοηθεί ότι ο σεναριογράφος (Paul Scheuring), θα βρει τρόπο να επαναφέρει τον βασικό ήρωα: «Θέλω να πιστεύω ότι θα βρει μια καλή εξήγηση για το πώς οι ήρωες που χρειάζονται, θα επιστρέψουν», δήλωσε, προσθέτοντας ότι θα πρόκειται για ένα sequel: «Βλέπει τους χαρακτήρες αρκετά χρόνια μετά . Οι αγαπημένοι ήρωες θα επιστρέψουν. Σίγουρα θα προκαλέσει ερωτηματικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΪΝΤ | FREUD'S LAST SESSION  , από την Spentzos