Οι ημερομηνίες για τα επόμενα Star Wars

Published: 2 Jan 2016, 18:15
Συντάκτης:

Μετά την τεράστια εισπρακτική (και κριτική) επιτυχία, αλλά και την αποδοχή από τους fans για το «Star Wars: The Force Awakens», όπως ήταν φυσιολογικό άναψε ξανά η κουβέντα σχετικά με τα επόμενα κεφάλαια του saga, αλλά και τις spin-off ταινίες και πότε όλα αυτά θα προβληθούν.

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές πριν μήνες, η Disney και η Lucas Fims έχουν προγραμματίσει κάθε χρόνο και από κάτι, ώστε να μην αφήοσυν το κοινό σε ανυπομονησία:                  

Καταρχήν, το «Rogue One: A Star Wars Story» (16/12/16) με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Έντουαρντς και στο καστ τους Ντιέγο Λούνα, Μπεν Μέντελσον, Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Ντόνι Γιέν. Η ταινία είναι ανάμεσα στα επεισόδια 3 και 4, είναι δηλαδή prequel του πρώτου Star Wars.

Aκολουθεί το «Star Wars: Episode VIII» (26/5/17) όπου θα επιστρέψουν και όλοι οι άλλοι και θα έχουμε και Benicio Del Toro.

Έπειτα θα πάρει σειρά το «Star Wars Anthology: Han Solo» (25/5/18) με τους Κρίστοφερ Μίλερ, Φιλ Λορντ στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ βρισκόμαστε σε κάστινγκ για την επιλογη ενός νεότερου Χαν Σολο...

Τέλος, θα περιμένουμε το «Star Wars: Episode IX» από τον Κόλιν Τρεβόροου μέσα στο 2019... Και ενώ φουντώνουν οι φήμες για νέο spinoff το 2020 με πρωταγωνιστή τον Bobba Fett...

 

 

 

Published: 2 Jan 2016, 18:15
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Kαι θα κάνει τηλεόραση για πρώτη φορά στην καριέρα...
1ώρα
3 ώρες
Η δεύτερη σεζόν του «Maestro» από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη...
6 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο