ΣΕΙΡΕΣ

Οι αδερφοί Ρούσο κάνουν τηλεόραση

Published: 15 Jul 2017, 20:03
Συντάκτης:

Κάποια στιγμή, το ξέραμε, πως οι αδερφοί Russo θα πηγαίναν ένα βήμα παραπέρα από την εξαιρετική επαφή τους με τη Marvel και θα επιζητούσαν να μπουν σε νερά χωρίς σούπερ ήρωες. Και αυτή είναι ίσως μία ασφαλής επιλογή, αφότου τελειώσουν με την επερχόμενη ταινία τους Avengers: Infinity War. Φαίνεται, λοιπόν, πως πράγματι το δίδυμο θα αποσυρθεί από τη μεγάλη οθόνη προσωρινά και θα αναλάβει ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το Deadline, οι Anthony και Joe Russo έχουν υπογράψει για την παραγωγή και σκηνοθεσία του ‘The Mastermind’, που θα προβληθεί στο FX. Βασισμένο σε μια σειρά άρθρων του περιοδικού The Atavist, η ιδέα συγκρίνεται με το Making A Murderer, αφού θα αφορά την αληθινή ιστορία του Paul Le Roux, ενός πανέξυπνου προγραμματιστή και ηγετικού μέλους μίας σπείρας εγκληματιών, που γίνεται πληροφοριοδότης της Drug Enforcement Administration.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πότε θα προβληθεί η σειρά, αλλά έτσι κι αλλιώς, οι αδερφοί Russo έχουν να κάνουν αρκετά θαύματα με τη Marvel πριν αλλάξουν σελίδα στα ενδιαφέροντά τους.

Ίδωμεν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Scoop

Scoop

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos