Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Kung Fury

Published: 13 Feb 2018, 19:46
Συντάκτης:

Από το 2015 υπάρχει στο YouTube η 30λεπτη ταινία "Kung Fury", ένας φόρος τιμής (!) σε cult περιπέτειες της δεκαετίας του '80, έγινε ιντερνετικό φαινόμενο, και χρηματοδοτήθηκε από το Kickstarter με 630.019 δολάρια.
Για κάποιο... άγνωστο λόγο, θα γίνει κανονική ταινία με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ ο οποίος θα έχει και ρόλο παραγωγού. Στην παραγωγή θα είναι και ο δημιουργός της αρχικής ταινίας, Ντέιβιντ Σάντμπεργκ, ενώ ρόλο θα έχει και ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ!

Update 16/2/18: Χαμός. Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ προστέθηκε στο καστ και θα υποδυθεί τον Πρόεδρο των ΗΠΑ...
Η υπόθεση: «Εϊναι το 1985, η καλύτερη χρονιά. Το Μαϊάμι είναι ασφαλές υπό το άγρυπνο βλέμμα του Kung Fury, του μεγαλύτερου μπάτσου όλων των εποχών. Οι Thurndercops του Kung Fury είναι η απόλυτη αστυνομική δύναμη που έχει στρατολογηθεί από διαφορετικές περιόδους της Ιστορίας για να νικήσει τον κακό Kung Fuhrer, Αδόλφο Χίτλερ. Όταν ο τραγικός θάνατος ενός Thundercop επιφέρει τη διάλυση της ομάδας, ένας μυστηριώδης κακός βγαίνει από τις σκιές για να βοηθήσει τον Χίτλερ να αποκτήσει το απόλυτο όπλο. Ο Kung Fury πρέπει να ταξιδέψει στο χώρο και το χρόνο για να σώσει τους φίλους του, να υπερασπιστεί την Ακαδημία Κουνγκ Φου του Μαϊάμι και να κερδίσει το κακό μία και καλή».
Δείτε παρακάτω -με δική σας ευθύνη- την original ταινία.

Update 15/9/19: Πρώτη φωτό του Άρνι στο προεδρικό γραφείο. Τρέμε Τραμπ! 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos