O Γκάι Ρίτσι επιστρέφει επιτέλους στις ρίζες του

Published: 5 May 2018, 18:20
Συντάκτης:

Επιτέλους, ο Γκάι Ρίτσι το πήρε απόφαση να εππιστρέψει στο πνεύμα των αλήτικων βρετανικών crime φιλμ των late 90s & 00s που τον δόξασαν και τον καθιέρωσαν στις συνειδήσεις μας. Δύο Καπνισμένες Κάννες, Snatch, ακόμη και τα λιγότερο επιτυχημένα και πιο χαμηλών τόνων Revolver/2005 & RocknRolla/2008.

Όχι ότι δεν απολαύσαμε τo Sherlock Holmes ή το εγκληματικά απαρατήρητο The Man From U.N.C.L.E., αλλά μας λείπουν τα κόκνεϊ βρισίδια, τα απανωτά μπουκέτα, ο χαβαλές, το καταιγιστικό μοντάζ, οι μουσικάρες.

Όλα αυτά ελπίζουμε να τα θυμηθούμε ξανά στο «Toff Guys» που αναμένεται να σκηνοθετήσει σε σενάριο δικό του και που θα αφορά στις περιπέτειες ενός Άγγλου διακινητή ναρκωτικών που προσπαθεί να σπρώξει το προϊόν του σε Αμερικάνους εκατομμυριούχους.

Περισσότερα θα μάθουμε σίγουρα προσεχώς, όταν ξεμπερδέψει με τον «εφιάλτη» Alladin...

Update 11/10/18: Ξεκίνησε να στελεχώνεται το καστ: Μάθιου ΜακΚόναχι, Κέιτ Μπεκινσέιλ και ο σταρ του "Crazy Rich Asians" (που έσκισε πριν λίγους μήνες στο αμερικανικό box-office, Χένρι Γκόλντιγκ, αποτελούν τα πρώτα ονόματα. Στο σενάριο, εκτός του Ρίτσι, θα συνεργαστούν και οι Ίβαν Άτκινσον (The man from U.N.C.L.E.) και Μαρν Ντέιβις (Banshee).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos