ΣΕΙΡΕΣ

"Mayans M.C.": Sons Of Anarchy λατίνο φάση

Published: 2 Aug 2018, 19:46
Συντάκτης:

Δεν είναι το Mayans M.C. αυτό που έκλεισε τη Comic-Con του 2018, ωστόσο το panel της σειράς του FX, τη δημιουργία της οποίας συνυπογράφει ο Kurt Sutter, σίγουρα δημιούργησε έκανε μεγάλη αίσθηση. Πηγή αυτού του ενθουσιασμού ήταν οι δηλώσεις του Sutter πως το τηλεοπτικό σύμπαν της σειράς και αυτό του Sons of Anarchy, από όπου προέκυψε το Mayans M.C., κάποια στιγμή θα συναντηθούν.

“Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν storyline που να διακλαδώνονται, αλλά το Sons είναι μεγάλον σύμπαν.” είπε ο Sutter αναφερόμενος στο τέλος της σειράς με πρωταγωνιστεί τον Charlie Hunnam και πρόσθεσε πως δεν ήθελε να “χαλάσει” την original σειρά ή να ενοχλήσει τους φαν της. “Θα δούμε τα σημεία που μπλέκονται [οι σειρές] σε αυτή τη σεζόν αλλά και σε όλη την πορεία της σειράς” σημείωσε τονίζοντας πως και οι δύο ανήκουν στο ίδιο τηλεοπτικό σύμπαν και πως υπάρχουν σχέσεις καθώς το Mayans M.C. πιάνει την timeline λίγο μετά από εκεί που την άφησε το φινάλε του Sons of Anarchy.

“Θέλω να συνδέσω τους δύο κόσμους αλλά δεν θέλω να καταχραστώ αυτή τη σχέση” είπε ο Sutter για το επιθυμητό crossover “προς το παρόν θεωρέιστε τη ιερή.” ενώ πρόσθεσε πως “στην 4η σεζόν όλα είναι πιθανά”.

Καθώς ανέβαινε τη σκηνή που τόσες φορές είχε διασχίσει μαζί με το επιτελείο του Sons of Anarchy και τελευταία φορά το 2015 με το Bastard Executioner, μαζί του ήταν ο Elgin James και ο σκηνοθέτης και executive producer Norberto Barba. Μαζί τους ήταν ο Emilio Rivera, ο νεοαφιχθής J. D. Pardo, ο χειροκροτούμενος από το κοινό Edward James Olmos καθώς και οι Clayton Cardenas, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, Danny Pino, Frankie Loyal, Joseph Lucero και Vincent “Rocco” Vargas ως μέλη του cast.

“Πολλοί από εμάς έχουν πάει φυλακή” είπε στο πλήθος ο James φορώντας ένα μπλουζάκι Motorhead “και πολλοί από εμάς έχουμε ξοδέψει μεγάλο μέρος της ζωής μας ως μέλη συμμοριών.” ενώ με αφορμή την πληθώρα Λατίνων μηχανόβιων στη σειρά συμπλήρωσε “επιτέλους μπορούμε να πούμε την ιστορία μας".

Ο Sutter σημείωσε πως ο λόγος που πριν το Mayans έκανε τη μια σεζόν του Bastard Executioner ήταν πως ήθελε μετά το τέλος του Sons of Anarchy το 2014 να αποστασιοποιηθεί για λίγο από το σύμπαν των σειρών αυτών προτού ξεκινήσει το νέο εγχείρημα.

Όπως και για τον James έτσι και για τον Sutter θεμέλιο αυτών των σειρών είναι η πραγματική ζωή. “Δεν είναι πως ξεκίνησα να κάνω casting από τις φυλακές” ανέφερε “αλλά πολύ από τους ηθοποιούς είχαν τέτοια βιώματα και αυτή η αυθεντικότητα είναι σημαντική για εμένα. Αυτή την ενέργεια των ανδρών και των γυναικών που γνωρίζουν πως δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ αλλά τους έχει δωθεί μια δεύτερη ευκαιρία, δύσκολα μπορείς να την κατασκευάσεις. Η ατμόσφαιρα στο σετ είναι μαγική. Όλοι είναι εκεί για να κάνουν καλά τη δουλειά τους”.

Το προτελευταίο panel της Comic Con στο San Diego ξεκίνησε δείχνοντας ένα 15 λεπτο video από το πιλότο της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 4 Σεπτέμβρη. Με μια μεταφορά στο Vegas που δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο, βλέπουμε τον Olmos και το γιο του στη σειρά Pardo, σε μια ατμόσφαιρα που θυμίζει το Sons of Anarchy αλλά διατηρεί και το δικό του προσωπικό στυλ. Το trailer της σειράς έχει ήδη κυκλοφορήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos