"Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" του Γιάννη Οικονομίδη ετοιμάστηκε

Published: 20 Jun 2016, 18:20
Συντάκτης:

"Η Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας του Γιάννη Οικονομίδη. Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, στο πλαίσιο της προβολής του "Το μικρό ψάρι".
Ο Ελληνας (γεννημένος στην Κύπρο) σκηνοθέτης είπε πως ο τίτλος θυμίζει τραγούδια από τις Τρύπες ή τον Νικόλα Ασιμο και θα είναι μια μαύρη κωμωδία με πάρα πολύ αίμα, γκάνγκστερς και ένα love story! 'Θα έχει όλα τα ελληνικά πάθη μέσα είπε χαρακτηριστικά.
Ο Οικονομίδης θα συνεργαστεί με τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο (της περσινής επιτυχίας Γκιακ) ενώ η ταινία είναι στο στάδιο του pre-production.

<a href="/en/nea/i-spasmeni-fleva-toy-gianni-oikonomidi-xekinise-gyrismata/69701">Η "Σπασμένη φλέβα" του Γιάννη Οικονομίδη ξεκίνησε γυρίσματα</a>ΣΧΕΤΙΚΑΗ "Σπασμένη φλέβα" του Γιάννη Οικονομίδη ξεκίνησε γυρίσματα

Update 5/7/17: Όπως ανακοινώθηκε τα γυρίσματα της νέας ταινίας τού Γιάννη Οικονομίδη, "Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς" θα πραγματοποιηθούν εξολοκλήρου στη Στερεά Ελλάδα εγκαινιάζοντας την υλοποίηση των συμφωνιών του Film Office που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο από την Περιφέρεια, σε συνεργασία με το Hellenic Film Office. Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική παραγωγή που θα γυριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Ο σκηνοθέτης με τους συνεργάτες και πρωταγωνιστές του (μεταξύ άλλων οι Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης) θα βρεθούν στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, για την προετοιμασία της παραγωγής, από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και το τέλος του χειμώνα.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ, καταλήξαμε στην απόφαση ότι 'Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς' θα γυριστεί εξολοκλήρου στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας με επίκεντρο τη Λαμία και τις γύρω περιοχές. Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της Περιφέρειας μέσω του τοπικού Film Office που ξεκίνησε να λειτουργεί από πέρσι, καθώς τυγχάνει, με καλλιτεχνικά κριτήρια, η Λαμία να είναι ο ιδανικός τόπος για την ατμόσφαιρα της ταινίας σύμφωνα με το σενάριο"», σχολίασε ο Οικονομίδης.

Update 20/7/18: Ξεκίνησαν και επίσημα τα γυρίσματα, με συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στην Λαμία από τον Γιάννη Οικονομίδη, τον παραγωγό της ταινίας Πάνο Παπαχατζή και τους ηθοποιούς Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλη Μπισμπίκη. Ο Οικονομίδης ευχαρίστησε την πόλη της Λαμίας και τους πολίτες, αλλά κυρίως την Περιφέρεια, καθώς πρόκειται για την πρώτη ταινία που στηρίζει και χρηματοδοτεί το Film Office της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες τρεις, το «Θερμοκήπιο», «Απόστρατος» και «Χάρτινα πουλιά».Περισσότερα για τις δράσεις τους εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos