ΣΕΙΡΕΣ

H τηλεοπτική "Αποκάλυψη" του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Published: 28 Mar 2018, 10:50
Συντάκτης:

Το συνδρομητικό κανάλι Starz ανακοίνωσε νέα σειρά μισάωρων επεισοδίων με τίτλο “Now Apocalypse” και δημιουργό τον Γκρεγκ Αράκι (Mysterious Skin, White bird in a blizzard, αλλά και αρκετά επεισόδια από το "13 reasons why") ο οποίος θα βρίσκεται και στην θέση του παραγωγού μαζί με τον Στήβεν Σόντερμπεργκ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και παλιότερα στον δεύτερο κύκλο της σειράς Red Oaks. Το κύριο στόρυ του Now Apocalypse παρουσιάζεται σουρεαλιστικό και αφορά την πορεία ενηλικίωσης του Ulysses και των φίλων  του Carly, Ford και Severine, που προσπαθούν να ανακαλύψουν το σεξ, την αγάπη και την δόξα στο δαιδαλώδες Los Angeles. Κάπου ανάμεσα στα dating apps εμφανίζονται κάποια προειδοποιητικά και δυσοίωνα όνειρα, τα οποία κάνουν τον Ulysses να αναρωτιέται αν πρόκειται για κάποιου είδους συνωμοσία ή αν πρέπει απλά να ελαττώσει την χρήση οπιούχων.

Τα δέκα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη δρομολογηθεί και ο Σόντερμπεργκ δείχνει σούπερ αισιόδοξος αφού κάνει λόγο για ένα από τα πιο τρελά σενάρια που έχει διαβάσει και είναι σίγουρος για την σύγχυση που θα προκαλέσει στο κοινό.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Starz έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Σόντερμπεργκ με την σειρά “The Girlfriend Experience”, την οποία και είχε αναπτύξει για λογαριασμό του καναλιού. Βέβαια, η τηλεοπτική εμπειρία του δεν σταματά εδώ καθώς έχει πολύ δυνατές παραγωγές στο βιογραφικό του όπως το The Knick για το Cinemax, το Godless για το Netflix και το πιο πρόσφατο Mosaic για το HBO.

Πάντως, ο Γκρεγκ Αράκι χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης και στήριξης από το συνδρομητικό κανάλι και μας προετοιμάζει για μια «μοναδική και περιπετειώδης ιστορία μιας σέξυ και θαρραλέας ομάδας χαρακτήρων». Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναμένουμε για το αποτέλεσμα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos