H Γκρέτα Γκέργουικ ετοιμάζει άλλες 3 ταινίες στο Σακραμέντο!

Published: 1 Mar 2018, 22:21
Συντάκτης:

Η Γκρέτα Γκέργουικ αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο φρέσκες και ικανές παρουσίες του Χόλιγουντ που με το σόλο σκηνοθετικό της ντεμπούτο Lady Bird, μία τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης, κατόρθωσε να κάνει τους πάντες να παραμιλάνε. Παρότι τα κινηματογραφικά σχέδια της για το μέλλον δεν είναι ξεκάθαρα, η ίδια φαίνεται ότι τείνει να επικεντρωθεί και πάλι στην πόλη όπου μεγάλωσε, το Σακραμέντο.

Σε πρόσφατο podcast της εταιρείας παραγωγής Α24, που συμμετείχε μαζί με τον Μπάρι Τζένκινς του Moonlight, η 34χρονη Σκηνοθέτις δήλωσε ότι οι επόμενες τρεις –τουλάχιστον- δουλειές της θα είναι ιστορίες βασισμένες στην ζωή στην δυτική ακτή, και συγκεκριμένα στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι « Στην πορεία συγγραφής του Lady Bird, αυτό που σκεφτόμουν ήταν να δημιουργήσω μια ταινία τοποθετημένη στο Σακραμέντο. Συνηθίζω να κάνω τέτοιες ανακοινώσεις γιατί αργότερα νιώθω στην πίεση της εκτέλεσής τους.  Είναι ανόητος τρόπος προσέγγισης αλλά θα ήθελα συνολικά να γυρίσω τέσσερις ταινίες σε αυτό το μέρος. Μια Τετραλογία του Σακραμέντο.»

Εμπνευσμένο από την περίφημη Τετραλογία της Νάπολης, η Γκέργουικ εξηγεί ότι « Η Έλενα Φεράντε έγραψε αυτά τα τέσσερα καταπληκτικά βιβλία που εκτυλίσσονται κυρίως στην Νάπολη και σκέφτηκα ότι θα ήθελα να το κάνω και εγώ. Το Lady Bird είναι ένας μέρος του Σακραμέντο αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά μέρη τα οποία θέλω να εξερευνήσω. Έχω το προνόμιο να κατάγομαι από εκεί, όπου βρίσκεται ακόμα η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, και μπορώ να το αντιμετωπίσω με πραγματικό συναίσθημα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos