Έρχεται το Black Panther 2 με το ίδιο team

Published: 13 Oct 2018, 18:32
Συντάκτης:

Το «Black Panther» ήταν αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες και ένα μεγάλο στοίχημα που τελικά κερδήθηκε. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο Ryan Coogler θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει και να γράψει το «Black Panther 2», με την παραγωγή της ταινίας να ξεκινά στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020.

<a href="/en/nea/black-panther-tha-ginei-tileoptiki-seira-sto-disney/63985">Το "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο "Black Panther" θα γίνει τηλεοπτική σειρά στο Disney+

Σύμφωνα με το THR ο σκηνοθέτης θα αναλάβει για δεύτερη φορά τα ηνία, το οποίο είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία που έχει σκηνοθετηθεί ποτέ από μαύρο σκηνοθέτη, φέρνοντας παγκοσμίως περισσότερα από 1,3 δις. δολάρια. Επίσης, έχει αποκτήσει απίστευτο buzz για να είναι στα επερχόμενα Όσκαρ, όχι στην βραχύβια κατηγορία των popular, αλλά για εκείνο της καλύτερης ταινίας. Η Marvel άλλωστε τον ήθελε πολύ, δηλώνοντας πως «Σίγουρα θέλουμε τον Ryan να επιστρέψει και σε αυτό δουλεύουμε τώρα. Πότε θα γίνει? Όταν ο Ryan το θελήσει, αλλά νομίζω έχω μια καλή ιδέα για το πότε».

Ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί το sequel, άργησε η ανακοίνωση του σκηνοθέτη, γιατί ήθελε τον χρόνο του να δουλέψει πάνω σε αυτό, παρά να βιαστεί, και αυτό είναι ένα πρώτο θετικό στοιχείο, σε μία εποχή που όλοι τρέχουν να τραβήξουν από τα μαλλιά και να ξεζουμίσουν κάθε κερδοφόρο project. Άγνωστο παραμένει τι ακριβώς θα δούμε, με τον Black Panther (Chadwick Boseman) να έχει εξαφανιστεί λόγω του Thanos στο τελευταίο «Avengers». Ίσως η αδερφή του, η Shuri (Letitia Wright) αποκτήσει κομβικότερο ρόλο, προσπαθώντας να σώσει τον αδερφό της, ο οποίος σίγουρα θα επιστρέψει, όπως και πολλοί ακόμα από εκείνους που υποτίθεται σκοτώθηκαν στο «Infinity War». Οι απορίες μας θα λυθούν το νωρίτερο το 2021, καθώς στις 7 Μαΐου 2021 η Disney έχει ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει κάποια ταινία Marvel, και πιθανόν να πρόκειται για αυτήν.

Μέχρι τότε ο Coogler ετοιμάζει την νέα του ταινία «Wrong Answer» με τον Michael B. Jordan που έπαιζε και στο «Black Panther» που θα αφορά μία αληθινή ιστορία για ένα σχολείο στην Atlanta, όπου οι καθηγητές συμμετέχουν σε ένα σκάνδαλο το 2013 με παραποιημένα τεστ, ενώ τον Boseman θα τον δούμε ως Black Panther στους νέους Avengers.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos