ΣΕΙΡΕΣ

Ανακοινώθηκαν οι σκηνοθέτες για την 4η σεζόν του Black Mirror

Published: 29 May 2017, 14:30
Συντάκτης:

Μήπως σας έλειψε η ανατριχίλα που δημιουργεί η φουτουριστικά δυστοπική σειρά που ακούει στο όνομα Black Mirror; Μην φοβάστε, η τέταρτη σεζόν πλησιάζει αργά αλλά σταθερά. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκαν και οι τίτλοι των επεισοδίων αυτής αλλά και οι σκηνοθέτες τους.

Το Reddit μόλις χθες κατάφερε να αποκτήσει λεπτομέρειες και να δημοσιεύσει την επίσημη λίστα των επεισοδίων, και όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, η Jodie Foster θα σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο με τίτλο ArkAngel, όπως επίσης και ο David Slade, υπό τον τίτλο Metalhead, ο οποίος βέβαια προς το παρόν μας εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα της δουλειάς του στο American Gods.

Πολλά όμως ακόμα ονόματα βρίσκονται ακόμα στη λίστα. Ο John Hillcoat, σκηνοθέτης του Lawless, φημολογείται πως θα σκηνοθετήσει ένα επεισόδιο που φέρει το όνομα Crocodile και τοποθετείται στην Αυστραλία, ενώ ο Tim Van Patten -τον γνωρίζουμε από τη σειρά Broadwalk Empire του HBO- θα είναι επίσης ανάμεσα στους σκηνοθέτες, με το επεισόδιο Hang the Dj.

Ο Toby Haynes, γνωστός από το Sherlock και το Being Human θα βρίσκεται στο ρόλο του σκηνοθέτη ενός επεισοδίου που τιτλοφορείται ως USS Callister και αναμένεται να τοποθετείται στο διάστημα. Η ερώτηση όμως είναι η εξής: ποιος άραγε θα είναι ο σκηνοθέτης του έκτου και τελευταίου επεισοδίου της σειράς με τίτλο Black Museum; Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα το όνομα αυτού, μα ξέρουμε πως το επεισόδιο θα λαμβάνει χώρα σε ένα εγκαταλειμένο μουσείο στο Las Vegas και είναι εμπνευσμένο από τον αμερικανό μάγο Penn Jillette.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως επίσης και μία άκρως δυσχερή σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos