Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ζεντάγια γύρισαν ταινία μέσα στην καραντίνα

Published: 14 Jul 2020, 18:52
Συντάκτης:

Η πανδημία του κορωνοϊού σταμάτησε κάθε κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή, μικρή ή μεγάλη, όμως αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς να αξιοποιήσουν δημιουργικά την περίοδο της καραντίνας.

<a href="/en/nea/apo-22-noemvrioy-oloi-oi-kinimatografoi-tha-leitoyrgoyn-os-covid-free/65496">Από 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free</a>ΣΧΕΤΙΚΑΑπό 22 Νοεμβρίου όλοι οι κινηματογράφοι θα λειτουργούν ως covid-free

Ένα παράδειγμα αποτελεί ο Σαμ Λέβινσον, σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Assassination Nation» και του τηλεοπτικού «Euphoria», ο οποίος έγραψε και σκηνοθέτησε μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον (που είδαμε στο BlackKklansmann» και θα δούμε στο «Tenet») και την Ζεντάγια (Euphoria, Spiderman Far From Home).

Τα γυρίσματα του «Malcolm & Marie» πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 17 Ιουνίου και 2 Ιουλίου στο Caterpillar House, «ένα περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένο αρχιτεκτονικό θαύμα από γυαλί» στην Καλιφόρνια. Η υπόθεση της ταινίας μιλά για το προσωπικό δράμα ενός ζευγαριού, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Η ιδέα του εγχειρήματος ανήκει στην Zendaya, η οποία επικοινώνησε με τον Levinson, ρωτώντας τον εάν τον ενδιαφέρει να γράψει και να σκηνοθετήσει μια ταινία την περίοδο της καραντίνας. Μέσα σε έξι μέρες είχε ετοιμάσει ένα σενάριο και ο σκηνοθέτης προσέγγισε τον πρωταγωνιστή του «Tenet» για να συμπρωταγωνιστήσει. Η παραγωγή έχει ήδη ολοκληρωθεί και σύντομα θα γίνει γνωστή η ημερομηνία εξόδου της ταινίας.

Update: "This is not a love story. This is the story of love". Τρέιλερ για ένα φιλμ που έρχεται στις 5 Φεβρουαρίου στο Netflix και που από το τρέιλερ ψυχανεμιζόμαστε ότι θα μιλήσει στις καρδιές πολλών ζευγαριών κατά την διάρκεια του εγκλεισμού. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos