Τρεις ηθοποιοί του "Game Of Thrones" αυτοπροτάθηκαν για Emmy!

Published: 20 Jul 2019, 14:21
Συντάκτης:

Στα φετινά τηλεοπτικά βραβεία Emmy που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Σεπτεμβρίου μεγάλος νικητής στις υποψηφιότητες ανεδείχθη το «Game of Thrones», καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 32 υποψηφιότητες, τις περισσότερες δηλαδή από οποιαδήποτε άλλη σειρά.

<a href="/en/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Όλες τις υποψηφιότητες μπορείτε να τις θυμηθείτε εδώ

Παρά τις αρνητικές κριτικές και την οργισμένη απογοήτευση πολλών χρόνια ορκισμένων φανς, τα βραβεία τίμησαν την σειρά με υποψηφιότητα σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες, με το εντυπωσιακό να προτείνονται δέκα (!) ηθοποιοί για βραβεία ερμηνείας.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι τρείς ηθοποιοί της σειράς αυτοπροτάθηκαν για το βραβεία μιας και το HBO δεν τους πρότεινε. Πρόκειται για τον Alfie Allen (Theon), την Gwendoline Christie (Brienne) και την Carice van Houten (Melisandre) που έναντι 225$ έθεσαν υποψηφιότητα στα Emmy με τους δύο πρώτους τελικά να προτείνονται στην κατηγορία Β΄ ανδρικού και Β΄ γυναικείου αντίστοιχα και την Houten για γκεστ σταρ.  Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το HBO επιβεβαίωσε την παραπάνω φήμη. Κάτι τέτοιο δεν είναι ασυνήθιστο καθώς έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, όμως δεν είναι τόσο συχνό ο ηθοποιός που αυτοπροτείνεται να μπαίνει τελικά στις υποψηφιότητες. Για την Christie ήταν μεγάλη η χαρά των φανς, ήταν ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς με την αθλητικογράφο Julie DiCaro να γράφει στο twitter: «Το HBO δεν πρότεινε την Gwendoline, οπότε η ίδια πρότεινε τον εαυτό της και κέρδισε υποψηφιότητα. Γίνε η τσιρλίντερ του εαυτού σου», ένα σχόλιο που έγινε viral. Να δούμε αν θα το σηκώσει στο τέλος. Πάντως παρά τις αντιδράσεις πολλών, το GOT έφθασε τις 160 υποψηφιότητες από τότε που ξεκίνησε και τις 47 νίκες προς το παρόν, ενώ οι φετινές 32 υποψηφιότητες είναι οι περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο δράμα στην ιστορία του θεσμού, ξεπερνώντας τις 27 του «NYPD Blue» το 1994.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos