“Ταξίδι στα αστέρια”: H ταινία για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό

Published: 12 Jun 2021, 03:14

«Ταξίδι στα αστέρια» λέγεται η νέα ταινία του Χρήστου Δήμα, η οποία περιγράφει την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και την δόξα και τις μεγάλες διακρίσεις που γνώρισε επί προεδρίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου, με τις κατακτήσεις των 6 ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Η ταινία από τον σκηνοθέτη των «Νήσος», «Μαγικός καθρέφτης», «10η εντολή» αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια του trailer παίρνει κανείς μια δυνατή γεύση από την τρέλα και το όραμα της οικογένειας Γιαννακόπουλου, των Παύλου, Θανάση και Δημήτρη.

Τον πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Παύλο Γιαννακόπουλο, ενσαρκώνει ο Δάνης Κατρανίδης, ενώ τον συνεχιστή του, στη ζωή και στο τιμόνι του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, υποδύεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Στο καστ συναντάμε ακόμη τους Βαγγέλη Μουρίκη, Ζέτα Μακρυπούλια, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Γιώργο Γεροντιδάκη, Χρήστο Πλαΐνη και Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Είχε προηγηθεί πέρυσι η ταινία του Τάσου Μπουλμέτη «1968» αφιερωμένη στον θρίαμβο της ΑΕΚ απέναντι στη Σλάβια στο Καλλιμάρμαρο και την πρώτη κατάκτηση ευρωπαϊκού κυπέλλου στο μπάσκετ από ελληνική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos