Σπουδαία μεταγραφή για την Apple+: Αλφόνσο Κουαρόν!

Published: 11 Oct 2019, 19:25
Συντάκτης:

Έπειτα από την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του, «Roma», κάτι που κατάφερε παρά την προβολή μέσα από το Netflix και την περιορισμένη προβολή σε σινεμά, ο Alfonso Cuaron ετοιμάζεται για συνεργασία με την Apple, σύμφωνα με το Variety.

<a href="/en/nea/meta-tin-keit-mplanset-o-alfonso-koyaron-tha-skinothetisei-tin-sarliz-theron/66828">Μετά την Κέιτ Μπλάνσετ, ο Αλφόνσο Κουαρόν θα σκηνοθετήσει την Σαρλίζ Θερόν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΜετά την Κέιτ Μπλάνσετ, ο Αλφόνσο Κουαρόν θα σκηνοθετήσει την Σαρλίζ Θερόν

Πρόκειται για ένα μακροχρόνιο deal του μεξικανού σκηνοθέτη με την πλατφόρμα της Apple, Apple TV Plus, για την δημιουργία πρωτότυπου προγράμματος. Σε αυτό τον σκοπό θα βοηθήσει η παραγωγός του, Gabriela Rodriguez, με την εταιρεία Esperanto Filmoj. Δεν θα είναι απαραίτητα ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές κάτι με το οποίο δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα ο  Cuaron αν εξαιρέσουμε την σειρά «Believe» που συν-δημιούργησε το 2014 και κάποια επεισόδιο που σκηνοθέτησε για τις σειρές «La Hora Marcada» και «Fallen Angels», χρόνια πριν γίνει γνωστός.

Αν τα πράγματα γίνουν σύμφωνα με τις φήμες, θα είναι ένα πολύ μεγάλο deal για την Apple να έχει τον δις βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθεσίας, για το «Gravity» και το «Roma» στο δυναμικό της. Η μάχη ανάμεσα στις streaming υπηρεσίες καλά κρατεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos