ΣΕΙΡΕΣ

"Sex lives of college girls": Λαμπερό swag της Gen Z και ρεαλισμός

Published: 6 Dec 2021, 15:05
Συντάκτης:

Σύνοψη: Η Κίμπερλι, η Λέιτον, η Μπέλα και η Γουίτνι είναι τέσσερις πρωτοετείς φοιτήτριες στο Πανεπιστήμιο του Έσεξ οι οποίες θα μοιραστούν το δωμάτιο της εστίας αλλά και τις περιπέτειές τους στο νέο αυτό κεφάλαιο που ξεκινούν.

<a href="/en/home-cinema-streaming/night-kings/66872">Night of the Kings</a>ΣΧΕΤΙΚΑNight of the Kings

Άποψη: Ποιος θα περίμενε ότι ακόμα μία παραγωγή, της μικρής οθόνης αυτή τη φορά, σχετικά με την κολλεγιακή ζωή του αμερικανικού στυλ με τις αδερφότητες, τις ακραίες κραιπάλες και το απροκάλυπτο μπούλιγκ κατά παντός υπευθύνου θα ήταν τόσο εθιστικό;

Η Μίντι Κέιλινγκ μαζί με τον Τζάστιν Νομπλ μας έστειλαν ξανά στις πανεπιστημιακές αίθουσες να κοιτάμε με φθόνο αυτούς που εκμεταλλεύονται στο έπακρο την ελευθερία τους και να γινόμαστε μάρτυρες της μεταμόρφωσής τους όπως αυτό συμβαίνει πάντα με την φοιτητική ζωή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά δεν είναι κάποιος γνωστός μας που εισέρχεται σε αυτή τη δίνη ορμονών αλλά η περίφημη τετράδα της σειράς που όπως οφείλει να κάνει συμπληρώνεται από διαφορετικές προσωπικότητες, όλες συμπαθητικές. Εδώ, η κουλτούρα του πάρτι και της διασκέδασης είναι κεντρικός άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται η προσοχή τους αλλά κυρίως γίνεται το βασικό όχημα στην εξερεύνηση του εαυτού τους που εκτείνεται από το ίδιο τους το σώμα μέχρι την συναναστροφή τους με το αντίθετο φύλο και φυσικά το σεξ, το οποίο παραπλανητικά υπόσχεται ο τίτλος της σειράς όμως ελάχιστα υπάρχει στα επεισόδια.

Οι περιπέτειές τους ενσωματώνουν όλα τα trends της Gen Z, από την ομιλία και τις συντομογραφίες μέχρι το φλερτ μέσω Instagram, αλλά παρόλα αυτά καμία από τις πρωταγωνίστριες δεν χάνει σε συμπάθεια και υποστήριξη από μεριάς μας. Οι σεναριογράφοι χειρίζονται και τις τεσσερις αναλόγως και σύμφωνα με το θέμα που θίγουν κάθε φορά όμως τι να πει κανείς για τον ενθουσιασμό της Μπέλα (Άρμιτ Κορ) που ονειρεύεται το SNL και αγόρια με κοιλιακούς, την χαριτωμένη εγκράτεια της Κίμπερλι (η αδερφή του Τιμοτέ Σαλαμέ, Πολίν, είναι εξίσου ενδιαφέρουσα) που αφήνει σιγά σιγά τον εαυτό της στην λαίλαπα της παρακμής, την bitch πλευρά που προβάλλει η Λέιτον (Ρενέ Ραπ) αν και νοιάζεται για όλους και φυσικά την ήρεμη δύναμη της Γουίτνι (Αλάια Σανέλ Σκοτ) με τα daddy issues;

Ίσως ακούγονται κοινότοπα και συνηθισμένα, όμως το “Sex Lives of College Girls” δεν θα ντραπεί να φανερώσει αυτά που σκέφτονται όλοι οι νέοι που ετοιμάζονται να μπουν στο παιχνίδι του σεξ και των σχέσεων αλλά και να καταγράψει τις αθέμιτες τακτικές του άλλου άκρου που παρενοχλεί και κακοποιεί. Το κλειδί στο να καταλάβουμε την ισορροπία που διατηρεί είναι ότι η Κέιλινγκ και ο Νομπλ είναι κωμικοί με εμπειρία σε “The Office” και “Brooklyn Nine Nine” ήτοι μία ξεκάθαρη κωμωδία με δόσεις σκληρού ρεαλισμού που τον νιώθεις στα μάτια σου.

To λαμπερό swag τους ολοκληρώνεται με ποπ αναφορές μερικές φορές πολύ γρήγορα ειπωμένες για να τις “πιάσεις” αλλά και ένα δολοφονικό soundtrack με πολύ δυναμικά κομμάτια της γυναικείας r’n’b σκηνής. Φεμινιστικό αλλά με την νέα έννοια του όρου και αστείο στα όρια της καφρίλας, το “Sex Lives of College Girls” μας υπενθυμίζει γιατί η φοιτητική ζωή είναι δίκοπο μαχαίρι.

H σειρά του ΗΒΟ ΜΑΧ στριμάρει στο Vodafone TV

 

 

Ακολουθήστε το Move It στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του σινεμά!
Πρώτη δημοσίευση: 6 Dec 2021, 15:05
Ενημέρωση: 6 Dec 2021, 15:19
Συντάκτης:
Πλατφόρμα Streaming: 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Night of the Kings

Night of the Kings

Θα το βρείτε: Cinobo

Σύνοψη: Ένας νεαρός άνδρας στέλνεται στη “La Maca”, μια φυλακή χτισμένη μέσα στο δάσος...
7 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο