Σειρά ντοκιμαντέρ για τον Μέσι ετοιμάζει το Apple TV

Published: 7 Jun 2023, 14:35
Συντάκτης:

Μια σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων για τον Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει το Apple TV.

<a href="/en/nea/new-look-monotono-kai-afiloxeno-gia-ton-theati/69579">"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe new look": Μονότονο και αφιλόξενο για τον θεατή

Με αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνια, η σειρά (δεν έχει ακόμη τίτλο) που γυρίστηκε στο Παρίσι, το Κατάρ και την Αργεντινή, παρακολουθεί τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας στις πέντε εμφανίσεις του σε διοργανώσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων και φυσικά τον θρίαμβο της Αργεντινής και του ίδιου στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ το 2022.

Ο Μέσι αφηγείται την καριέρα του με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής, παρέχοντας μια οικεία ματιά στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του τροπαίου που καθορίζει την κληρονομιά του στην διοργάνωση.

Στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ συμμετέχουν οι βραβευμένοι με Emmy, Τιμ Παστόρε (Free Solo, Jane), Ματ Ρένερ (Free Solo, Limitless με τον Chris Hemsworth) και ο Τζον Χένιον (Welcome to Wrexham).

Οι σκηνοθέτες ακολούθησαν τον Μέσι σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022. Από τα προπονητικά γήπεδα του Κατάρ μέχρι το χάος των συνεντεύξεων τύπου, αλλά και τις ήσυχες στιγμές του, η σειρά εξετάζει τον δημόσιο και ιδιωτικό κόσμο του Μέσι, καθώς και αυτόν των πιστών υποστηρικτών του σε όλη την Αργεντινή και σε αυτούς που ακολούθησαν στις εξέδρες του Κατάρ. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις μέχρι σήμερα με τον Μέσι, παράλληλα με συνομιλίες με συμπαίκτες, προπονητές, ανταγωνιστές, οπαδούς και σχολιαστές.

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos