Οι ελληνικές καρικατούρες του GoT που γνωρίζουν την αποθέωση

Published: 18 May 2019, 18:53
Συντάκτης:

Μετά το βραβευμένο μιούζικαλ σπλάτερ "The Rains of Castamere | An Animated Choreography οf Departures", όπου διασκεύασε και ερμήνευσε τον ποιητικό λόγο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν σε μουσική Ραμίν Τζαγουάντι, o Αρίσταρχος Παπαδανιήλ επιστρέφει δημιουργώντας μια σειρά από καρικατούρες των πρωταγωνιστών του "Game of Thrones" που διεκδικούν με τον τρόπο τους την εξουσία στον 8ο και τελευταίο κύκλο.

<a href="/en/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο που απαθανάτισε τον Τζιμ Μόρισον ως "The Young Lion" ο φωτογράφος Τζόελ Μπρόντσκι για το εξώφυλλο του best of άλμπουμ των Doors, και με σύνθημα "GOT Rocks" οι καρικατούρες των Τίριον, Τζον Σνόου, Σέρσεϊ, Νταινέρυς, Σάνσα, Άρυα κ.ά. εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό υπό την υπόκρουση του The Rains of Castamere, με διάθεση ροκ αυτή τη φορά, όπως το μελοποίησε και ερμηνεύει ο Αρίσταρχος.

Στίχοι: Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν | Game of Thrones

Μουσική-Eρμηνεία-Καρικατούρες: Αρίσταρχος Παπαδανιήλ (Syllipsis)

Μπάσο-Ηχοληψία-Μίξη: Θοδωρής Ζευκιλής (SCA studios)

«Είχα κάνει τη διασκευή "The Rains of Castamere" και τώρα λίγο πριν το κλείσιμο της σειράς επανήλθα με νέα οπτικοακουστική καλλιτεχνική δημιουργία, με εικόνα και ήχο κάνοντας τον ρυθμό, πιο ροκ, όπως είναι και το τέλος του Game of Thrones, στο οποίο η ροή των γεγονότων είναι καταιγιστική»,  εξήγησε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ.

Ο Δανός ηθοποιός Pilou Asbæk (που υποδύεται τον Euron Greyjoy) σχολίασε στο Instagram την καρικατούρα του, που σχεδίασε ο Έλληνας δημιουργός κόμικ γράφοντας «Love it!!!».

Οι καρικατούρες του Παπαδανιήλ είναι από τις καλύτερες, έγραψε εκπρόσωπος ιστοσελίδας θαυμαστών της σειράς.

Περισσότερα εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos